Who am i?


 (SisterS in my case:)






(im hilarious because of the weirdness)















(Luckily i haven't really, just joking)






Kokoa oma kuvagalleriasi on Tumblr!
Bongasin tämän Uinon blogista ja oli pakko tarttua haasteeseen, tuo oli yllättävän koukuttavaa, iltaahan vierähti mukavasti skrollatessa kuvia alaspäin..!(jotkut oli vain pakko laittaa kun ne oli hauskoja,ei välttämättä totuudenmukaisia)

Toinen koukuttavuus tässä päivässä oli Ipad, kokeilin sitä tunnilla ensimmäistä kertaa koskaan (olen vähän after in technical stuff) ja voi piru miten kätevä se olikaan... sitä on niin hauska näprätä että melkein addiktoidut siihenkin.. kävimme läpi Craft-aihetta eli käsitöitä, noihin Ipadeihin kun saa aina ladattua erilaisia appseja, niin aika nopeasti löytää etsimänsä. 

Varsinkin kun oma kone ei ole tällä hetkellä siitä nopeimmasta/näppärimmästä päästä, niin Ipad ei olisi paha ollenkaan jonain päivänä hankkia. En ole aikaisemmin ollut niistä oikein mitään mieltä, vasta nyt lähiaikoina kun ne on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa on alkanut vähän kiinnostamaan; ne on myös yleistynyt huimasti enkä yhtään ihmettele,sen verran käteviä ovat jos esim. matkustelee paljon (innokkaille Instagram-käyttäjille lähes must, saa nääs todella hyvänlaatuisia kuvia napattua missä vaan). Täällä ei ole voinut olla huomaamatta suosiota; esim. junassa jokatoinen näprää tablettiaan.

Nykyään saat myös hankittua vaikka mitä mallia, täällä briteissä myydään halvempia variantteja esim. Blackberryltä ja joltain merkiltä jopa alle satasella olen nähnyt, tosin ei varmaan yhtä isoja ja tarkkanäyttöisiä kuin alkuperäinen Ipad..:) Original on aina original, vaikka nykyään lähes kaikki firmat ovat huomanneet suosion ja kehitelleet markkinoille omia, kilpailukykyisin hinnoin varusteltuja tablettejaan.
Bird cookies, löysin ipadilla katsellessa eri juttuja, linkki reseptiin täältä 

 + Quickly Nelly news
Savannah Miller collection favourties, tykkään erityisesti pitkästä harmaasta hameesta ja juhlamekoista;


Find more inspiration  täältä ja löydä esimerkiksi pikkujouluvaatetus hyvissä ajoin!
//Nina

Kommentit