Operaatio hiukset with John Frieda

Noniin, tulihan se aika kun oli pakko tehdä jotain muutosta hiuksille, ei sen puoleen et olis ollut mitenkään pakko, mut vain tuntui siltä että nyt kaipaa jotain uudistusta, anything at all, yli puolen vuoden värjäämättömyyden jälkeen! (olen niin laiska hiustenkäsittelyn suhteen joskus että oikein hirvittää)

Anyway eli kaupoille siis kävi nokka, ajattelin ensin mennä tekee kunnon muodonmuutoksen Toni&Guy -salonkiin mutta kukkaronnyörit pysyi tällä kertaa kiinni, on tulossa niin paljon reissuja ja kampaamokäyntiin menee kevyesti sellaiset £70, eli not this time, vaikka mieli olisi tehnyt.

Eli suuntasin Boostille, kuten aiemmin olen kertonut niin siellä on huippuhyviä kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteita, eli kannattaa aina suunnata sinne. Se on hyvän olon liike, josta löytää kaikkea terveyteen ja kauneudenhoitoon. Siellä shoppaaminen on tosi miellyttävää;



Huikeat Essie - kynsilakat kaikissa väriskaaloissa;

Siinä vähän esittelyä, sieltä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä, erityisesti tykkään kiertää hiustenhoitotuote-osastoa ja katsoa itseruskettavia, erityisesti MakeBelieve sarjan tuotteet vakutti kivoilta. St. Tropezia löytyy myöskin, mutta melko samaan hintaan kuin Suomessa.

Elikkä, hiusväreissä valitsin jonkun uuden jota ei löydy Suomesta, ja since im not a innokas hairdresser, otin jonkun jota on nopea ja suht. vaivatonta levittää hiuksiin, eli mousse - variantin John Friedalta:


Ei muuta kuin hanskat käteen ja tositoimiin..

Parasta tässä tuotteessa oli ilman muuta tuoksu ja se että hiukset jäi oikeasti kosteutetuiksi tämän operaation jälkeen. Tuoksu oli sellainen raikas ja miellyttävä, ei karsea ammoniakki, joka välillä saattaa etenkin blondeissa hiusväreissä hypätä ikävästi päin näköä. No, lopputulos oli jotain bruneten ja blondin välimaastoa:


Pakkauksessa oli "dark golden blonde", eli kyllä tuo aika lähellä totuutta oli, vaikka yllättävän tummanpuhuvaksi meni, mutta eipä tuo haittaa. Saa nähdä operoinko vielä alaosasta tummemman, mahdollisesti!

Lisäksi uutta kuivashampoota olin katsellut jo aiemmin Toni&Guy'lta. Niillä on ihan huippuhyviä tuotteita; olen ihastunut niihin jo Suomessa aikanaan kun olen Kicks'iltä löytänyt. Täällä ne on aika edullisia, ja yleensä kiinnitän huomiota eka tuotteen ulkonäköön (i know a little weird) mut jep, eli tuotteesta näkee nopeasti ulkonäöstä onko se hyvä ja laadukas. Myös kivannimiset tuotteet koukuttavat katseen ja hyvin usein hiustenhoitotuotteissa myös brändit. Toni&Guy sarjalta päätin hankkia kuivashampoon, sillä luotan niiden toimivuuteen, ja tuoksu on mahtava;
Toni&Guy on brittiläinen huippusalonki-ketju, based in London, est. 1963. Niillä on myös oma koulu, Toni&Guy academy, joka kouluttaa jokaisesta parturista/kampaajasta huippuammattilaisen ennenkuin he alkavat työskentelemään salongissa. T&G oli myös haidresser London Fashion Weekilla. He ovat erityisesti erikoistunut contemporary hairfashioniin, eli tämänhetkisten huippukampausten loihtimiseen ammattitaidolla.

Tässä muutama tuote jota olisi kiva testata;
Vasemmalta : Nourish reconstruction mask (näitä saatavilla blondeille ja bruneteille erikseen omia), Glamour moisturizing shine spray, ja High Heat Protect mist.

Ja sitten vähän kuvia vielä, lauantaina oli yllättävän kylmää, vaikka kirkas keli:




(Vähän tais kamera heilahtaa hehhe..)

Costa+ Chai Latte = ♥



Uhm, true ? Probaby!!
Nice bike !
Tällä sivukadulla oli muutama tosi kivannäköinen iltaravintola, oli tapasta ja pizzaravintolaa, very good!

Lauantai- vaatetus:
Neule Topshop Petite♥ / Housut Nelly.com / Karvahuivi h&m

Yes, reading Finnish cosmo!
(Could survive on Nutella) (!)

Kommentit