Halloween feelings



Eli tässä vähän Halloween rekvisiittaa that i found today, kova oli kuhina Poundland kaupassa tänään Halloween aattona, saa nähdä monta kummitusta sitä näkee kadulla viilettävän..

Tuo juomalasi oli niin häijy että oli pakko ostaa! En löytänyt mitään tekoverta mutta onneksi on huulipuna. Tänään on myös sopivan myrskyisä ja tumma sää Halloween aatolle, taitaa tuulla vilpottaa Atlantilta päin kun jenkeissä oli kova myrsky hiljattain!

Eli, Happy halloween kaikille ! 8) sytyttäkäämme kaikki kurpitsakynttilät and do some trick or treat !

Vähän asukuvaa tältä päivältä;











Neule from Kappahl, käsikoru New Look, rillit Warehouse (Hesasta), ribbon-klipsi Monki, Shortsit Vero Moda, kaulakoru lahja, pääsomiste Sokos (kamera Canon) :>

+Löysin tänään todella mainion juomalasin:



Keep kalm and....



Of course!! What where you thinking? 8)

Ja loved coffeemug, kahvi ei varmaan maistu mistään paremmalta kuin omasta kupposesta:



+Vähän uusia juttuja Fashiolistalla









Tuonne siis kerään säännöllisesti kaikkia kiinnostavia muotijuttuja, eli sinne seuraamaan jos haluaa uusia vaatevinkkejä ja shopattavaa, tykkääksesi kohteista sinun on kirjauduttava Facebookin kautta sisään. Tai luomalla samalla oman tilin! Fashiolistalta löytää myös helposti uusia mielenkiintoisia nettikauppoja, niitä on niin huima määrä niin tuota kautta löydät nopeasti juuri omalle tyylillesi sopivia kauppoja.

Minut löytää nimellä Ninaa90 !

Tässä vähän inspiraatiota miten voi pukea walker bootsit (tykkäsin tosi paljon, upeat) ja mihin asuihin ne sopii. Vaikka tuleekin talvi, niin mun mielestä voi silti käyttää mekkoja ja muuta (kunhan muistaa pukea paksua alle ja päälle)



Walker-bootsit täältä,

Ristihame täältä

Ylärivi vasemmalla mekko täältä

Musta neule täältä

Kello täältä ja laukku täältä

Samasta paikasta bootsien kanssa löysin myös halvemman version Jeffrey Campbell - kengistä, nämä alle 50 €;





Terveisin

/Nina

Kommentit