Rainy n' dark sunday

Terve vaan! Tänään on ollut "päivä sisätiloissa" totisesti, ei ole oikein mitään pystynyt kehittää sateen ja pimeyden vuoksi. Eikä oikein ole tuntunut tuo viimeöinen kellojen siirtokaan missään, ainakaan energiassa, kun tasaisen pimeätä on päivän mittaan! Tännekin kaipaisi siis jonkun sortin lumipeitettä edes hetkeksi! 8) Ensi viikolla tarvii taas alkaa treenaillakin, iliman muuta, niin saa vähän energiaa säilöttyä. Säännöllinen liikuntahan on kaiken a ja o (sekä vitamiinitabletit), väillä vain tahtoo hieman "sluibata" treenaamisesta (sali on liian pitkällä on usein tekosyynä...haha, sinne on kymmenen minuutin kävelymatka) mut laiska aina tekosyyt keksii eikös se näin ole;D


Yritin tänään sitten kaiken jo tehnyn jälkeen keksiä vielä jotain tekemistä, jotkut päivät vain ovat joskus sellaisia että pitää rautalangasta vääntää, että keksii jotain edes hieman mieluisaa 8) koulutöitä olisi muttei kirjastoonkaan jaksanut mennä, oli jotenkin sellainen fiilis että tänään on pakko ottaa välipäivä työskentelystä.

Noh, avasin sitten Katsomon viimeisenä oljenkortena ja yritin katsoa mitäs muutakaan kuin BB'tä, no hermothan siinä meni jo kolmen minuutin kohdalla kun se joku uus heppu (Petteri?) alkoi sen jäätävän kiroilusirkuksen..tervejärkinen ihminen ei pysty sitä seuraamaan, aivan jäätävää katsottavaa, mun mielestä vain pari BB talon miehistä on jollain tavalla siedettäviä, vaikka en olekaan "kukaan to judge" kun en ole pahemmin seurannut 8) Well, luulen että seuraavaksi katson jonkun leffan instead!

No, ensi viikonloppuna on onneksi Halloween ja pyhämiestenpäivä (eikös se virallinen ensi viikonlopulle satu tänä vuonna), ja juhlat luvassa tietenkin, ihan maskerad kaiken kukkuraksi, onpas hauskaa mennä ekaa kertaa moneen vuoteen oikein Halloween costume partyihin 8) pitäis kehitellä joku asu, jos olisi vaikka manaaja tai joku oikein jäätävä hahmo..!



(Huh että en tykkää tuosta leffasta.. aina teininä meillä oli tapana katsoa just Halloweenina luokkakaverien kanssa kaikkia noita hurjimpia leffoja, meillä oli oikein maraton-iltoja, nyt se on vähän jäännyt, en tiedä kestäisinkö katsoa tuota yksin nyt aikuisiällä,you become sort of a pussy mitä kauhuelokuviin tulee; on se jännä kun 13 vuotiaana se ei tuntunut missään.. paitsi että pissat meinasi tulla housuun) Noei, muistaakseni?!

Perinteisesti ollaan vietetty pyhäinpäivää perheen kesken, mikä laukaisee pientä koti-ikävää; onneksi kohta tulen kotiin ja näkee kaikki taas♥

Last year vietettiin halloweenia näissä maisemissa Afrikassa Cap Verdellä, oli sekin hieman erikoista;

Siellä ne oli ripustanut Barbie nukkeja ja kaikkea maailman sälää roikkumaan katosta baarissa, no, kaikilla omat juhlarutiininsa i suppose..!

Hauskaa juhlien odotusta, alkanutta talviaikaa, ja viimeisiä lokakuun päiviä (crazyness, viimeisiä, sinne se kuukausi upposi!)
//Nina

Kommentit