Mihin ensi keväänä pukeudutaan?

Terve ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille 8) Ihan ekana tervetuloa uudelle sivulle, kuten huomaatte niin tässä on blogi uudessa osoitteessa, mutta mitään suurta muutosta ei muuten ole tapahtunut! Tässä jännittyneenä olen tänään perehtynyt uuteen päivittämiseen ja tämä on samalla vähän testikirjoitelma, kun perehdyn wordpressiin, mutta so far so good, hyvin mennöö, ei mitään suurempia komplikaatioita ja mun mielestä on kiva saada vähän vaihtelua elämään; tämä on jännittävää 8) uusi viikko ja uudet haasteet ovat siis pärähtäneet käyntiin :)

Well, ajattelin laittaa tähän myös vähän uutta muotijuttua mitä viikonloppuna sain kyhättyä kasaan. Spring 2012 RTW, nimittäin!

Koskaan ei ole liian aikaista alkaa tutkimaan tulevan kauden trendejä. Nyt pimeään vuodenaikaan (suomessa ilmeisesti vähän lumiseenkin) on kiva laittaa nokka jo kohti ensi kevättä ja raikkaita värejä muodissa. Mihin 2013 keväällä pukeudutaan?
Selvitin sen ja keräsin tähän syksyn 2012 Fashion Weekeilla (New York, London, Paris,Milan) nähtyjä eri suunnittelijoiden Ready To Wear - mallistoja.


1. Versace



Selvästikin oranssia, ja oranssia. Tämä raikas väri näkyy monien suunnittelijoiden ensi kevään mallistoissa. Oranssi on sellainen halloween-oranssi, eli sopisi hyvin myös nyt tälle hetkelle kun on juhla-aika!


2. Mochino - Cheap and Chic

Railakkaita kontrasteja väreissä, voimakkuutta, pattern/kuvioita. Ja underground- kenkiä, big time,eri väreissä ja mitä kirkkaampi sen parempi. Ja huomaa housut (yläkuva oik.): ei voisi enemmän ABBA ja 70's enään muoti muuttua! Käymme koulussa läpi nyt menneitä vuosikymmeniä ja mistä muoti on saannut vaikutteita tuolloin, nykyään kaikki suunnittelijat hakevat inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä. Lisäksi ananas - ja muut raikkaat kuosit tulevat keväällä! En voi odottaa ananasta, Mochinolla oli mekon lisäksi ananas - laukkujakin!


3. Cloé
Nuden väriskaaloja, hentoja materiaaleja, tyttömäisyyttä ja puhtaan valkoista väriä. Sitä on Cloén kevät 2013! Ylisuuret shortsit ja pussimaiset housut ovat myös tosi muodikkaat tulevalla kaudella. Ja tässäkin näkyy oranssia väriä!





4. Lanvin
Tyylikäs, classy musta, leikkaukset, paljon hameita ja jakkuja. Bussiness style has gone classy!




5. Prada


Kukkia, vähän hippihenkisyyttä, mustaa, dramaattista ja valkoista. Kyllä, yllättävää enough, musta tulee olemaan todellinen trendiväri keväälläkin. Jakuissa, paidoissa ja hameissa!

Joten, kevät 2013 keywords:
Futuristisuus, 70-luku, leveät lahkeet, puhtaan valkoinen, leikkaukset, istuvuus, musta, kukat, voimakkaat värit ja kontrastit, raikkaat hedelmäkuosit.
Kaikki catwalk-kuvat from Style.com

Muuten tuli käytyä salilla kuten uhosin, ei sitä väliinkään voinut jättää ja oli hyvä treeni;

Sen jälkeen vähän pastasalaattia and mozzarella!

Olen melkeinpä koukussa noihin Shapers-laihdutusjuomiin, niistä löytyy niin kivoja makuja!Ja juon salin jälkeen sitä mielummin kuin Colaa ! 8)

Nyt oikein hyvää viikonjatkoa! Olen selvinnyt ekasta artikkelista hyvin mielin ja suunta kohti seuraavia voi alkaa 8)

/Nina

Kommentit