Ready for take-off, se olis muuton aika

This is cabincrew speaking: fasten your seatbelts and get prepared for take-off!
Minulla on ilo ilmoittaa teille, että vuoden ja 3 kuukauden bloggailun jälkeen Bloggerin ja Googlen kanssa, on aika siirtää nokka kohta uusia haasteita, meikäläinen on niin reissunainen nykyään että blogikin muuttaa ensi viikon lopusta alkaen osoitteeseen:


Eli uutta ja mukavaa tapahtuu täällä blogin puolella, olen iloinen tästä mahdollisuudesta, oikein innolla odottaa mitä kaikkea tulevaisuudessa tapahtuu:)

Rantapallo.fi on suomen suurin matkailumedia, kunnia on suuri lähteä mukaan yhteistyöhön. Täällä Englannissa ja muutenkin tulee reissattua sen verran usein, joten voi sanoa että matkustaminen on mulle vähän niinkuin henkireikiä, lähellä sydäntä ja osa minua.


Kaikille blogin lukijoille infoan, että se ei tule muuttumaan sisällöltään lainkaan, kirjoittelen siis samoista aiheista kuin tähänkin asti, luvassa muotia,tyyliä, kauneudenhoito- ja sisustusjuttuakin, vaikka matkailusivuston alla bloggaankin.

Toivotan siis kaikki mukaan matkaani rantapallo.fi/styledbynina tulevan viikon lopusta alkaen! Uudet lukijat toivotan lämpimästi tervetulleeksi to the new chapter.

Ps, lukijat ohjataan automaattisesti uudelle sivustolle,eli ei haittaa jos vanhasta tottumuksesta löytää tiensä tänne:)

/after one year and three month's of blogging on Google and Blogger, it's time to move on to new things as the blog is moving to Rantapallo.fi, a finnish travelling media. Im very excited about this opportunity since travelling has always been a big part of my life! I invite you all old and new reader's to join the journey.

Ready for take-off ? :) yes, man!
/Nina




Kommentit