Last october days











Niin se november kuukausi kolkuttaa ovelle, uskomatonta mutta totta! Kenen muun mielestä tämä syksy on mennyt äkkiä? En tiedä onko se siitä, että on uudessa maassa, tai onko se vain ylipäätään niin että kuukaudet kuluu haipakkaa, olit missä tahansa. Mun mielestä joka vuosi nää kuukaudet tässä ennen joulua menee aikamoista haipakkaa, varmaan sen takia kun on tulevia juhla-pyhiä niin paljon ja aikaa valmistautua suht. vähän. Täällä Prestonissa oli tänään tokavika octoberday aika sateinen, vielä pitää sen verran plussaa kelissä ettei lunta saada, Skotlannissa on kuulemma jo tosi kylmä, eikä siellä varmaan voisi pukeutua edes syystakkiin kuten täällä. Jännityksellä jäämme odottamaan, milloin se ensilumi tänne tipahtaa, tai ehtiikö tulla ennenkuin lähden Suomen maille!

Tänään suunniteltiin vähän meidän Scotland-matkaa, joka koittaisi parin viikon päästä; siitä enemmän myöhemmin! Voin kertoa, että adventure on taas luvassa  8)





Kuka tunnistaa kuvissa näkyvät maisemat? Porvoo places, right! Tein kuvakirjaa varten kouluun kollaaseja kotikaupungistani, opettaja ja muut kurssilaiset olivat todella kiinnostuneita mun kotikaupungista, he eivät tiedä Suomesta paljonkaan joten on kiva markkinoida meidän nättiä Porvoota niille ;) Kuviin keräsin lähinnä Vanhaa kaupunkia, vähän Sinneä laitoin mukaan myös. Kun alkaa oikein tutkimaan, luulen, että kaikista kaupungeista saa luotua innostavan kollaasin - Porvoon kohdalla ei tarvitse edes pahemmin tutkia; onhan siellä Paahtimo, Design Deli, suosittu etanaravintola Timbaali, Vanhan Kaupungin maisemat, mukavia kahviloita, ja vaikka mitä! Porvoosta tein loppulauseen "Porvoo is a great place to discover lifestyle, craft and food!"



[caption id="attachment_375" align="alignnone" width="233"] Tämän päivän asu oli Topshop mekko, GT vyö, Primark leggings (tykkään tosi paljon, joustavat ja pehmeät ja ennenkaikkea paksut), H&M huivi.[/caption]



+Hot chocolate and Pretty Woman, the kind i like to meet


Katsoin tuossa Pretty Womanin (juu, olen nähnyt sen myös miljoona kertaa) tämä oli taas ekaa kertaa aika pitkään aikaan, tässä on iltoina aikaa uppoutua leffoihin that's my favourite hobbies! Pisti silmään Julia Robertsin puvustus,joka oli aika hieno trough the movie:





[caption id="attachment_363" align="alignnone" width="630"] "i was here yesterday, you didn't await on me"
"You work on commission,right? big mistake,huge"[/caption]



Joo osaan leffan vuorosanat ulkoa.. haha, ei sentään 8)



Öhm, en sano mitään, tuo loppu nyt on aika kliseinen, Gere päräyttää pihaan limusiinilla ja linnut lentää.. !

Tässä leffassa tykkään kumminkin kun on vähän 90's charmia eikä niin vähänkään, nämä vanhat leffat ovat kyllä loistavia, jotenkin niin aidosti tehty verrattuna nykyajan pätkiin 8) Apua, vanhat on kyllä oikea sana but that makes me old.. tämä leffa on tehty sinä vuonna kuin synnyin nähkääs:D

Tänään työskennellessä koulutehtävää löysin varmaan kivoimman reseptin ikinä : Peanut butter cookies!Ihan pakko leipoo noita joku kerta 8)



Kuva Pinterestistä!

Loistava paikka löytää inspiraatiota jos järkkäät esim. Halloween juhlia ja mietit mitä tarjoilisi vieralille. Varoituksen sanana, nuo keksikuvat vie kyl kielen mennessään!

Hauskaa viikonjatkoa! /Nina

Kommentit