Meikkirutiinit

En ole aikoihin kirjoittanut mitään meikkauksesta, joten ajattelin raivata vähän tilaa sillekin 8) Just kun sain lauseen valmiiksi muistin, et viimeks edellisessä kirjoituksessa mainitsin ne Marilyn-m.a.c - meikit, olenpas minä silly.. no, tarkoitin lähinnä, etten ole kirjoittanut mitään omista meikkirutiineista 8) oli tänään päivällä hieman aikaa fotailla, joten tässä tulee vähän, miten meikkaan arkeen yleensä. Aina en edes laita mitään naamaan - jos ei ole koulua ja noin, niin siihen menee turhaan aikaa eikä jaksa vaivautua, mutta joinain vapaapäivinä on inspiraatiota laittaa.


Nuo ovat päivittäiset tuotteet, muuta ei periaatteessa tarvitse, elikkä eyelineria hiukan(väri vaihtelee tänään oli vaaleaa, jos haluaa vahvemman katseen niin pistän tummanpuhuvaa), sekä base-primer Studio secret's jonka jälkeen loistavat Mirabellan meikkivoide ja puuteri, sekä vähän aurinkopuuteria kalkkilaivan kapteenia muistuttavalle naamalle, artdeco -mascaraa ja huuliin Outshine- huulikiilto ja ennen tätä tärkeää huulivoidetta, niin kosteutetuilla huulilla pysyy kiilto sitten pidempään. Ainiin, ja toki kulmakynäkin on tärkeä!
Jos käy sellainen juttu kuten tänään että olen aamulla käynyt suihkussa ja hiukset on miten on, sama jos käy edellisenä iltana silloinkin ne saattaa olla miten sattuu,niin joka tilanteeseen auttaa Revlonin styling-laite, tekee hiuksista aika suorat ja hyvin hoidetun näköiset suhteellisen nopeassa ajassa. Ensin vähän Aussie-sprayta.

Meikkivoidetesti:
Glamourin mukana tuli uutuusmeikkivoide testikoossa, tykkään aina testailla niitä lehtien mukana tulevia ihan huvin vuoksi niin voi sitten kans täällä markkinoida jos tykkää, lisäksi on hauska testata vähän kalliimpaa kun tuskin tulisi itse ostettua (ja tietää sitten jos on kyseessä jokin voittamaton että kannattaa satsata) eli testasin Esteé Lauderia:

Voiteen nimi oli Double Wear, ja tuntuikin aika paksulta ja täyteläiseltä kun levitti sitä iholle, mutta aika äkkiä se tasoittui ja painui ihon pintaan itsestään ja se tuntuu tosi kevyeltä ja mukavalta!

Pari cool britannia-kuvaa tältä päivältä;


Tässä vähän jotain mitä ostin kirjaprojektiani varten, tuo hotpink nauha oli ihan must:
Ja tämän päivän essentials:

Sormukset Asos, kynsilakka Essie, karvahuivi ja pöllöneule H&M

+ Uutisia
Eilen Ylen uutisissa oli juttua blogimainonnasta, en tiedä sattuiko joku olemaan silloin töllerön ääressä, itse en tietenkään mutta onneksi netti pelittää, eli muoti - ja kauneusmessuilla oltiin viikonloppuna Blogger's Loungessa haastateltu hieman bloggaajia ja blogikirjan kirjoittajaa, tästä pääsee lukemaan ja katsomaan klippiä. Ei tietenkään kaikille blogi ole mainosmielessä, moni kirjoittaa blogia omaksi,kaverien ja perheen iloksi ja pitää sitä päiväkirjana, mutta myös moni blogia pitävä ansaitsee sillä ja yrityksille on hyväksi, että blogeja on olemassa markkinoinnin ja tuotteiden mainostuksen vuoksi.

Lisäksi, Indiedaysilta huomasin että Alwaysilla on nyt käynnissä kampanja jolla autetaan lukutaidottomia Senegalilaisia tyttöjä saamaan valoisamman tulevaisuuden oppien lukemaan ja kirjoittamaan. Klikkaamalla heidän facebook - sivuilla olevaa buttonia annat oman apusi tytöille.
/Nina

Kommentit

  1. Moi! Millainen toi Lor èalin pohjustusvoide on? Levittyykö se miten hyvin ja pitääkö sen meikin paikoillaa? :) xx

    http://searchingforLBD.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Moikka! 8) Hyvin levittyy ja voide on loistava,suosittelen, on pysynyt mun luottotuotteissa jo pitkään. se antaa tasaisen ja jämäkän pohjan meikille, ja kyllä huomaa eron jos jättää sen pois, nykyään en laitakkaan meikkiä ilman sitä kun tuntuu että jotain oleellista puuttuu:))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!