Cupcakes and sushi



Käytiin tänään lounasbreikin yhteydessä Vintage Fair - messuilla, jonka olivat toteuttaneet Fashion Entrepreneurship kolmannen vuoden opiskelijat. Myynnissä oli hienoja vintagevaatteita sekä käsintehtyjä koruja, ja tietenkin nuo kuvissa olevat cupcakes, ja pinkkiä limsaa. Meilläkin on tuo sama edessä kolmannella vuodella, messujen järjestäminen. Upeasti somistetut cupcakesit ovat kotoisin pienestä teehuoneesta nimeltään Strictly Cupcakes, joka sijaitsee Preston citycenterissä, siitä täytyy kertoa kun ehtii käydä tsekkaa millainen paikka on, pelkästään sana cupcakes koukuttaa jo mielenkiinnon jonkin verran ;)

Tänään tehtävänä oli käydä tunnin lopussa kaupungilla nappaa vähän snapshot's Prestonista, josta tehdään moodboard. Tätä projektia varten blogista on apua, sillä olen jo ottanut kuvan jos toisenkin, niin työ on puoliksi tehty, nappasin kumminkin vähän fotoja.
 Leijona joka vahtii Chinese Buffetin edustaa... a little screepy lion!



Tämä ei liity projektiin, mutta oli pakko kuvata ekat joulujutut mitä näki, vaikka joulu tuntuu niin kaukaiselta, niin täällä se on jo täydessä vauhdissa, ostoskeskusten hyllyt notkuu joulupaperia, lahjatavaraa, suklaata.. en muista onko suomessa näin aikaisin vielä mitään joulujuttua, tai onko marraskuun puolivälissä vasta:)

Ja päivän kohokohta, a takeaway sushi-plate illalliseks, nam, en tiedä onko parempaa snacksia olemassa!

Ja vähän scetchbook - project jota olen viikon mittaan kyhännyt ja on jo ihan hyvässä vauhdissa, vaikka kuten tokaisin niin aikaa menee sen tekemiseen ja ideoimiseen, yhteensummattu tuntimäärä on aika paljon! Katseltiin tänään muiden scetchbookeja esimerkkien saamiseksi, ja on kyllä upeita luomuksia saatu aikaan, ei voi muuta sanoa..!
Scetchbookin voi somistaa miten haluaa, siihen voi laittaa kangasta, helmiä ja muuta askartelujuttua- vain taivas on rajana luovuudella kun sitä laittaa kasaan.

+ This is Las Vegas now
Kyllä, matkailu paikanpäällä avartaa tietty eniten, mutta nykyjään netin ansiosta voi matkustaa myös online ja hakea inspiraatiota reaaliajassa mitä esim. Las Vegasissa tapahtuu tällä hetkellä,sivustolta This Is Now löytää maailman suurkaupunkeja Instagram - kuvien muodossa, klikkaat vain haluamaasi kaupunkia ja saat auki, mitä ko. kaupungissa kuvataan tällä hetkellä. Nice, isnt'it?Toki google mapseilla on myös kiva seikkailla maailman ympäri, mutta nämä antaa vähän toista näkökulmaa kuvien muodossa.

Katselin ensin ylärivin hurjaa lämpölukemaa, mutta tuo 70 on tietenkin farenheit:))
/Nina

Kommentit