The village of Windermere











Edelliseen postaukseen viitaten esittelen nyt kylän josta meidän walking tour lähti liikkeelle.

Windermere on pieni vuoristokylä, joka elää turisteilla enimmäkseen, ainakin mitä liikkeitä ja katukuvaa katseli. Näkyi monta hotellia, bed and breakfast - vieraskoteja, ja liikkeet olivat ulkoiluun ja vapaa-aikaan painottuneita ( ei näkynyt Top-shopia tai muuta vastaavaa). Paikalliset siellä omistavat varmaan kaikki lampaita tai muita farmieläimiä, since we where in the middle of the countryside. Tosi kodikas kylä oli!



Mentiin vähäksi aikaa lepuuttaa jalkoja tähän lobby-baariin, Best Western Ambleside - hotellin aulaan. Hotellissa on myös spa,sauna, ulkojacuzzi ja rentoutumiskeskus, eli varmasti suosittu Lake Districtillä lomailevien keskuudessa, ihmettelen jollei ole, sillä jo ihan alakerrasta pystyi päättelemään, ettei ole mikään paha hotelli kyseessä:
hotellin kuvat tästä

Aloin jo unelmoimaan tuollaisesta pienestä weekend - lomasta, ei olisi mikään huono homma lainkaan piristykseksi näin keskellä pimeätä vuodenaikaa!

Oh, did i just see a wine bar hiding down there?!

+Some window shopping :


Vaikka ei ehtinytkään käydä muuta kuin souvenir-shopissa pyörähtää, oli kiva vain ottaa kuvia näistä cute shoppingikkunoista! Windermerestä löytyy vähän kaikkea kivaa pienessä mittakaavassa, on herkku - ja sisustusliikkeitä turisteille.

Veikkaisin, että suosituin loma-sesonki kylässä on kesäaika, sillä monilla oli vielä omat purjeveneet satamassa. Täytyy sanoa, että nyt lokakuussa ruska-aikaan vaeltaminen oli kyllä aika siistiä: pääsi niin lähelle luontoa ja koska syksykin on niin lyhyt, on kiva elämys päästä luonnon helmaan niin näkee sen läheltä.

Some of the boats on our way to railway station..

Heti kun saavuin tähän kylään, tuli sellainen fiilis että i have seen this kind of place before!
Ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä paikkahan on kuin ilmetty Saint Moriz, Sveitsissä:


Paitsi, että Windermerestä en löytänyt Guccin ja Bottega Venetan liikkeitä!
Muuten on hämmästyttävä yhdennäköisyys.

Hyvää alkuviikkoa!
Kohta koulujuttujen pariin,
/Nina

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!