Collaboration

Aloitin blogin ja perustin yrityksen Styled By Nina kesällä 2011, ja tässä ajan saatossa minulle on tarjoutunut monia mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja niin kauneus - ja muotialan yrityksiltä ja brändeiltä sekä ryhmiltäkin stailauksiin ja imagonrakennuksiin liittyen. Olen koulutettu stylisti - ja tyylikonsultti (Fashion Model Agencyn Style Pro - koulutuksen käyneenä 2011, tästä lisätietoja sekä Uclan - yliopistosta Englannista Muodin Yrittäjyyden kandidaatti 2015).

Ota yhteyttä sähköpostitse: 
sjostrom.nina@gmail.com.

Languages:

Swedish / Finnish / English

Miksi blogimarkkinointiin kannattaa satsata?

Näinä aikoina, kun tuote- ja palvelumaailmassa on tarjolla jos jonkinmoista valinnanvaraa kuluttajille, nousee tuotteen ja/tai palvelun persoonallinen markkinointi yhä vitaalisempaan rooliin. Kuluttajat haluavat kuulla arvioita tuotteesta ja/tai palvelusta samaan malliin, kuin hyvä ystävä tai tuttu suosittelisi sitä heille. Tuotearvioon - tai palvelukokemukseen on täten helpompi samaistua ja eläytyä, kuin silloin jos kyseessä on pelkkä uutiskirje tuotekuvauksineen ja hintoineen. Tiedät paremmin mitä ostat kun luet blogipostauksen tuotteesta tai palvelusta joka sinua kiinnostaa, ja näinä päivinä yhä suurempi osa kuluttajista haluaa tietää.

Why blog marketing?

These days when there's multiple options for consumers to find a wide range of products and services within their desired field, a personalized approach to marketing becomes increasingly important for companies in respective fields. Consumers wants people to talk to them about the product and/or service as though it was a close friend or relative recommending it. In this way, it becomes much easier for the consumer to relate to the marketing message, whereas if there was only a newsletter describing the product and displaying its price. You get much more out of a blog marketing post, the benefits of the product or service comes alive.


Tekemäni yhteistyöt (klikkaamalla linkkiä pääset blogissa esittelyyn)

My collaboration projects so far (the link takes you to the blog post)

- Henkilökuvia: Daniela Hellroos, Porvoo

- TED x Turku, Turku, Southwest Finland

- Mai Niemi Design House/ Finnish Fairytale Shop, Helsinki

- DEFSHOP, Germany/Finland

-  Via Forma, Porvoo

- Salon 33, Porvoo

XO Clothing, Porvoo


MIKKHAIR Porvoo

Haikon Spa, Porvoo


Consult Lady / Vantaa

Ur&Penn / Suomi & Sweden

Marianne H, Porvoo

Outletstore.fi / Porvoo

- Rouge / Porvoo

- Esprit

Design Deli / Porvoo

- Rantapallo.fi


- Haastattelu : Itä-Uusimaa Vartti (tästä)

Näiden lisäksi yhteistyökumppaneihin kuuluu affiliate-mainoskumppanit, joiden mainosbannerit näkyvät blogisivuillani. Bloggaajana saan sivujeni kautta klikattuna ko. verkkokaupasta tehdyn mahdollisen tilauksen kautta komissiopalkkion.Photos: Anna Sjöström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...