The summer is short






























Anantara Vilamoura resort, Algarve




ABOVE: MIXED PHOTOS FROM THE SUMMER CABIN, SUOMENLINNA, ALGARVE PORTUGAL AND HOME TO NAME A FEW

Huh, anteeksi tämä varsinainen kuvapommi tähän väliin, tuntui vain että nyt olisi kenties taas korkea aika murtaa hiljaiselo täällä blogissa, joka aina uhkaavasti menee pidemmäksi mitä lähemmäs kesää mennään. Menoja on yksinkertaisesti niin paljon ja sisällä koneen ääressä tulee vietettyä melko vähän aikaa, niin siksi update-tyyliset kirjoitukset jää hieman vähemmälle. No, tässä tuli nyt sitten niitä kuvia oikein kuukauden edestä 😁 

On tosiaan tullut oltua melko monessa eri paikassa, ei onneksi samanaikaisesti vaan tapahtumat ovat levittäytyneet koko kuukaudelle sopivissa määrin. On tullut käytyä m.m Suomenlinnassa kesäteatterissa (jäänee kesän ainoaksi teatterivisiitiksi mutta koskaan ei kannata sanoa ei koskaan), lisäksi omalla kesämökillä juhannuksen vietossa ja suppilauta meni hankintaan, aivan loistava vesiliikuntamuoto näin kesäisin, kun ei oikein rahkeet riitä vesisuksitteluun eikä liiemmin vesiskootteriinkaan, tuo SUP-lauta on juurikin sopivan zen tällaiselle joogaakin harrastavalle henkilölle. 

Lisäksi Portugalissa pyörähdin viikonloppureissun merkeissä, kyseessä oli työmatka vuosikokoukseen ja siellä niin ikään supattiin ja siellä tähän lajiin myös hurahdin että piti oikein omakin lauta hommata heti kotiuduttua. Ja tietenkin omia synttäreitä vietin kotioloissa juhlia järjestäen ja myöhemmin myös juhlien ulkona, ja siinä se kesäkuu sitten vierähtikin. No, vielä on onneksi kesää jäljellä vaikka tuohon otsikkoon laitoinkin että kesä on lyhyt, käänsin suoralla käännöksellä Tomas Ledinin kappaleen sillä onhan se toki totta. Mutta sitä ei missään nimessä nyt tällä hetkellä kannata voivotella, vasta kahden kuukauden päästä sisällä sadesäällä istuskellessa voivotellaan! Nyt nautitaan sen sijaan. Tässähän on kesälomakin ja kaikki vielä edessäpäin, herranjestas. Kesälomaan tulee sisältymään melko paljon mökkeilyä sillä siitä ei voi saada tähän vuodenaikaan tarpeekseen, lisäksi pieni lähimatka Göteborgiin ja sen saaristoon, ei ole tullut käytyä sillä puolella naapurimaata joten mielenkiinnolla odotellaan. Mukavaa ja rentouttavaa ohjelmaa siis. Ja loman jälkeenkin kesä toki vielä jatkuu menoineen.

Hyvää kesän jatkoa!

//Oh, my apologies for the major picture bomb here and now, I figured it was just about time to post something long time since last; sometimes I wish I simply blogged more often to avoid this much pictures in one post! But in summertime I know myself too well, it is not that easy to find time to properly go through all photos and spend a long time at the laptop when there's stuff happening all the time and most of all you wanna spend time outdoors.

Above some of the things I've been up to last month. A summer theatre in the archipelago, might be the only theatre for me this summer but you never know, and Midsummer celebrations at the summer cottage and some paddle boarding there, my new favourite water sport in the summer. I am not courageous enough to do water skiing, nor jet skiing, so this is just zen enough for me who like yoga too. In addition to this, I went on a work related trip to Algarve Portugal for a weekend, where we also paddle boarded and that is where I really started liking it. I liked the trip overall, amazing place and people. And of course, last month I celebrated my own birthday by hosting a party at home and later going out. And that was about it for June! I don't like saying that summer is short, but the truth is it is, but that is not anything we should worry our minds with right now. Instead let's enjoy every moment, the summer holiday haven't even started yet so there's plenty of summer left. This summer holiday I'll spend a lot of time at summer cabins, since that is something you can't get enough of this time of the year. I think being surrounded by nature is so important for your wellbeing. In addition to this a short-distance trip to Gothenburg is on the agenda, never been to the west archipelago in Sweden so it will be interesting to explore.

Have a great summer!

Kommentit