Lehtiä, wine and cheese

Tänään olin hieman kaupungilla to do shopping,piti ostaa pari muotilehteä scetchbook-projektia varten, ja näihin päädyin:


Britain's Vogue ja Harper's Bazaar (jonka ostin ekaa kertaa elämässäni, onneks ostinkin, tosi naisellinen ja laadukas lehti täynnä upeita muotijuttuja ja matkailua sun muuta, tästä tuli heti uusia suosikkeja!) Luulen, että olen täällä ollessani vähän addiktoitunut noihin muotilehtiin, niitä kun on saatavilla pilvin pimein, ei voi oikein vastustaa!

Lisäksi Home Bargainsilta sain kaikkea kylpyjuttua mitä tarvii, aika huippukauppa kyllä, kaikki maksaa punnan tai pari (täällä on monta sellaisia £1 liikkeitä, aika jees). Home Bargainsilta kannattaa ilman muuta ostaa kaikki kypyhuone-vartalo ja hiustenhoitotarvikkeet, säästää pitkän pennin, näistä jokainen alle punnan:

Tähän iltaan sopii hyvin tilkka viiniä viikon jälkeen, joskus täydellinen perjantai-ilta ei vaadikaan muuta, rentoa ja leppoisaa, juustoo&chiileviinii:

+Onko moni nähnyt elokuvan Hurt Locker?

Käytiin eilen yliopiston Film Festivaleilla katsomassa kyseisen pätkän, kyseessä siis action - sotaelokuva Irakissa jenkkejä vastaan. Mielenkiintoisina oli se, että leffan jälkeen paikalla oli haastateltavana mies (brittimies) joka oli ollut työkseen sotajoukoissa itse mukana moisessa spektaakkelissa.

Mikä jäi mieleen, oli kun tämä mies sanoi: "Alkaa arvostamaan paljon enemmän elämää ja arjen pikkujuttuja, tällaisen jälkeen"

Kuten kannessa sanotaan: "You don't have to be a hero to do this job, but it helps"
have a happy weekend!
/Nina

Kommentit