Marc Jacobsin matkassa

Katsoimme eilen yhtä niin mielenkiintoista dokumenttielokuvaa, nimeltään Marc Jacobs & Louis Vuitton. Se vei ihon alle suunnittelijan arkeen ja muotinäytösten koko prosessiin, ja ettäs sattuikin olemaan just Jacobs, mun ehdottomia favouriteja. Ja love vaan suureni entisestään tän leffan katsottua!

Mark on niitä ihmisiä joita voi sanoa "hyväksi tyypiksi", tosi maanläheinen ja rento ihminen, vaikka huippusuunnittelija onkin. Hakiessa inspiraatiota hektisiin muotinäytöksiin tiiminsä kanssa, hän mussuttaa samalla rennosti myslipatukoita ja polttaa tupakkaa (taiteliljat yleensä ovat sellaisia, tai sitten juovat ehkä viskiä rentoutuakseen). Hän ei prameile pukeutumisellaan tai yritä olla yhtään mitään jumalasta seuraavaa, vaan käppäilee ympäriinsä normihousuissa ja Bacardi and Coke tai milloin missäkin t-paidassa!



Lisäksi hänen työtiimissään vallitsee jokin niin ainutlaatuisen rento ja hyvä ilmapiiri - kyllä, hän onnistuu luomaan sellaisen ympärilleen rennon elämäntyylinsä takia! Katsojalle välittyy selkeästi, että hänen seurassaan viihdytään ja on hauska tehdä yhteistyötä. Voin sanoa, että nyt tuon dokumentin nähtyäni en ainostaan adore hänen työtään, vaan myös hänen persoonaansa. Ja se määrä minkä hän työskentelee  - ei ainoastaan omalle brändilleen New Yorkissa, vaan myös Louis Vuittonin head-officelle Pariisissa. Muotiviikot on hektisintä aikaa, silloin hän joutuu matkustamaan lähes joka toinen viikko paikasta A paikkaan B.

What a lovely person!
Mainittaakseni vielä, että elokuva on siitäkin harvinaislaatuinen, että Louis Vuitton ei ole koskaan aiemmin antanut lupaa dokumentoida mitään officeltaan, jota tässä elokuvassa nähdään.

Tässä vähän from the collection, Marc By Marc Jacobs aviators and sunnies:

 Fall 2012 Shoes :
 Uusin fragrancetulokas, Dot, Body Lotion:
 Viime vuoden tulokas Oh,Lola, Eau de parfum:
 Ja parin vuoden takainen Daisy:
And some gorgeous watches, suunnittelijan ehdottomia helmiä, pick your favourite:
Fall 2012 - editorial:
Hän edustaa aika vahvasti kukka- ja girlytyyliä, ja se näkyi myös elokuvan Catwalkeilla, inspiraatiota haettiin muun muassa macaron - leivoksista! Online Marc Jacobs shoppiin pääset tästä. Ja myös online designerjätti Net-a-porterilta löytyy mukavasti valikoimaa - ostettavaksi tai ihan vain katseltavaksi.
And Ladies...
I know what your thinking:




Yes, handsome, mutta unfortunately joudun tuottaa pettymyksen,nääs, kuten ehkä arvaatte, suurin osa muotialan miehistä;
.. hänkin tykkää niistä!
Noh, i still like the work best of all!

Kommentit