Candles & gym

Help, darkness is soon taking over us!
Mikä avuksi: Lokakuisiin iltoihin kuuluu tietenkin kynttilät, joten päätin eilen tuikata mun Primariksta löytämäni Fairy Cupcake tuoksukynttilän ja katsoa Sex and the city - the movie :)

Vähän tunnelmaa mun opiskelijaboxiin, siis! Darkness, rain, and the cupcake candle.

What a lovely scent in that candle!!

Joka syyskaudellehan pitää aina hommata joku kiva tuoksukynttilä, niin on sitten enemmän inspiraatiota poltella sitä, ettei jää kaapin reunalle vain vanhenemaan.

Tänään päätin pitkän pohdinnan jälkeen lähteä salille, himo oli niin kova joten juoksin sitten niin ikään pimeässä kaatosateessa sinne lätäköiden läpi, mut oli kyllä sen arvoista. Fiilis aina niin hyvä treenin jälkeen, ja on meillä niin kiva salikin, että se motivoi lähtemään liikkeelle!

loistavan treenin jälkeen tuntu paljon paremmalta mussuttaa näitä, ja eväät maistuukin silloin paremmalle!

Ilta on paras aika mun mielestä salitreenille, jotkut suosivat käymään aamulla, olen taas itse niitä henkilöitä joiden energia on huipussaan iltaisin ja maanraossa (syvällä siellä) aamuisin, im a yökukkuja, ja iltaisin on myös kiva kun voi vain olla sen jälkeen kun on kuntoillut eikä tarvitse kohdata kaikki päivän haasteet jälkeenpäin: just sleep ja kohtaa ne next day! Makes sense ?

Toki jos on vapaapäivä niin on kiva käydä aikaisemmin niin voi sitten tehdä muuta loppupäivän!

+ Just something i did for school:

Tykkään hurjasti moodboardien tekemisestä ja kaikesta pikku kyhäämisestä, täällä bloginkin puolella laitan usein kollaaseja, ja nyt pääsi leikkaamaan ja liimaamaan ihan 'in real life'. Hauska kotitehtävä oli siis! Tällä kertaa tehtiin kollaasin itsestämme.

/Nina

Kommentit