Octoberfest




Ei nyt ihan fest, just some snapshots tältä päivältä 8)

Enimmäkseen haluan viestiä syksyn olevan jo pitkällä, vaikka ei itse ole oikein ehtinyt sitä tajuamaan: kyllä, kalenterissa lukee jo october, uskomatonta mutta totta! Minne syyskuu oikein hävisi ? Explain that to me.. se meni kyllä ihan uskomatonta haipakkaa.

Seuraavaksi onkin jo marraskuu ja ennenkuin ehtii kissaa sanomaan, on joulu. Alkaa jo stressaamaan kaikkien deadlinejen kanssa, vaikka aina alussa kelaa, että onhan mulla aikaa rutkasti, mutta kuukaudet meneekin eventually pikavauhtia!

Syksy on jo pitkällä ja mietin myös, että ei ole edes kerennyt kampaajalla käymään kehittää jotain uutta hiuksiin kuten yleensä uuteen kauteen kuuluukin. Rupesin tosin netin maailmassa vähän kattelee ennenkuin säntäsin matkaan, niin päätinkin olla tekemättä yhtään mitään: säästyy sekin raha, sillä hiustrendien joukossa jatkaa vieläkin huolittelematon, suora,luonnollinen ja ennen kaikkea liuku/juurikasvuvärjäys,joka meikäläisellä näkyy jo ihan luonnostaan. Ellen sivuilta luin, että myös jäänvaalea, iced blonde on muodissa nyt syksyllä/talvella.

Mutta so far, huh ihanaa, kiitos trendin luojat, tämä juurikasvujuttu on aikojemme mukavin muoti-ilmiö laiskalle kampaajalla kävijälle!


Hyvää lokakuun alkua
/ Nina

Kommentit