Mulberry Bayswater

En ole kovin usein kirjoittanut luksuslaukuista tai designertuotteista ylipäätään. (ilmaisu designer on mun mielestä oikeampi, toki kyseessä on luksus mutta se on yleiskäsite, käyttäisin mielummin sanaa designer, kunnoittaen sitä että tuote on oikeasti suunnittelijan). Jeps, eli ne ovat sellainen asia, mistä unelmoi vähän niinkuin hiljaiseen ääneen, ja kirjoitan aina silloin, kun löydän jonkun helmen (viimeksi taisi olla Ted Bakerin Bowler bag kohteena). Tänään tein kirjastossa päivän lopuksi fashion research-aiheista koulutehtävää, jossa muun muassa tuli valita muotiviikkojen suunnittelija johon tutustua historiaa myöten. Tuo kurssi on ihan älyttömän koukuttava, rakastan sitä vain enemmän kokoajan, koulunkäynti ei voisi muuttua enään hauskemmaksi! Olen lähes koukussa opiskeluun.

Eli takaisin siihen researchiin: Valitsin Englantilaisen suunnittelijan nimeltään Mulberry ja täytyy todeta, että rakastuin noihin casualeihin ja niin elegantteihin klassikkolaukkuihin nimeltään Bayswater - kyseessä suunnittelijan ikoni suurella i:llä (Yhtä ikoninen kuin Hermés Birkin tai Chanel 2.55 bag)

Sen lisäksi että nuo laukut ovat ajattoman tyylikkäitä ja kauniin värisiä, myös nimet ovat kivoja!
Uskon että rakkaus on nyt roihahtanut taas kerran.
/Nina

Tänään to school:
Mixing silver and gold



SWEATER
TOPSHOP

KELLO
ESPANJA

PAITAPUSERO
PRIMARK

KORVIKSET
SOKOS

Lisäksi relasin ja luin taas Seiskaa: hauskaa, että Paris Hilton on löytänyt puoliksi suomalaisen poikaystävän! Hauska lukea suomalaisita maailmalla menestyneistä tyypeistä. Ei se parisuhde pahemmin kiinnostanut siinä jutussa - lähinnä se, että puoliksi suomalainen on luonut hienon mallinuran merkittävien designereiden joukossa. Always fun to hear that!

Tässä pimeissä illoissa on ollut hyvin aikaa katsoa leffoja,eilen oli vuorossa Eurotrip, ai hyvänen aika miten hauska leffa, sai nauraa taas jonkin verran 8)

Ja huomenna talkkiostoksille, en ole ennen älynnyt ostaa mutta nyt se on vähän niinkuin pakollista, kävelykengät kastunut niin monesti niin oikein inhottaa ajatella, että mitä bakteriaa siellä pohjassa muhiikaan...!

Kommentit