Muutama takkitrendi - prepare for coldness

Kyllä, uskokaa tai älkää, talvi tekee tuloaan sieltä pikkuhiljaa ja sen myötä myös takinostosta tulee ajankohtainen! Toistaiseksi tarkenee ihan syystakilla, mutta ei kyllä mene kauaa, niin täytyy vaihtaa toiseen materiaaliin, kuten esimerkiksi lämmittävään villakankaaseen.

Katselin Nellyn takkivalikoimaa ja nappasin sieltä muutamia trenditakkeja tulevalle kylmäkaudelle:

-Herramainen villakangas&normikangas goes chic

Kuten jo aiemmin on tullut tokaistua, trenditakki on nyt herramaisen ylisuuri. Tässä kaksi esimerkkiä, miten herratakki on kumminkin aika chic! Ja villakangasmateriaali todistetusti lämmittää, pitää vain muistaa pukea myös jotain päähinettä sillä näistä puuttuu aina huppu. Tässä yksi kangastakki hupullisena:
(ihan huipputakki, wau, gorgeous)
- Fluffy - furry coat
Nämä kylmenevää syysiltaa lämmittävät takit ovat kauden trendivalinta- suositko valkoista, kermaa tai mustaa? (huom myös, takin on oikeasti oltava noin piiitkä, jotta se lämmittää, sillä navan korkeudelle loppuvasta takista tuskin olisi hyötyä pakkaskelillä..) :)

Ja something from Miss Selfridge:
 Parka jatkaa suosiotaan, kaikista trendikkäin on Camel, army green tai khakin värinen parka!
 Velvet & Trim Salt and Pepper - takin voisi ostaa jo kivan nimen takia, ja myös siksi, että se on fabulous!

+ Vähän lentoja zoomatessa.

Ajattelin eilen huvin vuoksi jo alkaa katsella joululentoja kotiapäin. Ja ei kovin huvin vuoksi enää katseltukaan, kun huomasin miten arvokkaita suorat lennot Manchesterista alkaakaan olemaan! Täytyy siis pikapuoliin alkaa varailemaan ettei opiskelijabudjetti kärsi suurta kolausta. Finnairilla todennäköisesti sitä tullaan kun Norwegianilla ei ollut enään suoria lentoja lainkaan, pelkästään pitkiä yhteensä 8 tunnin välilaskullisia lentoja. Lontoosta en mielellään lennä, tai en laita sitä ykkösvaihtoehdoksi, kauhuskenaario raahata kapsäkkiä taas undergroundin uumenista toiseen ei oikein nappaa :D ( allaoleva summa euroissa on noin 230)
Jeps, eli sellaista tältä erää:)

Tänään Global Contextual studies - lecturessa katsoimme Art Deco aiheisen videon, mitä se on ja mistä se sai alkunsa. Todella mielenkiintoinen video, vanhaa filmiä ja 1920 luvun tunnelmaa. Tästä kirjoitamme esseen, joten siksi aina kertaan niitä täälläkin niin saa vähän inspiraatiota avattua!
Art decon yksi ikoni: 1928 rakennettu, New Yorkin Chrysler Building. Ja jep, myöhemmin myös Empire State Building, jossa King Kong kiipeilikin original elokuvassa vuonna 1933.

+Vielä tietenkin, muutama otos, olen alkanut tykkää näistä puhtaista kirkkaista syyspäivistä aika paljon, they give some energy in the end..!



(Britain's Iltalehti, kiinnostaa mitä kaikkea is up at the moment..)

Vaikka pidänkin syksystä, syksy with all respect,tässä kelien kylmetessä en voi sanoa etten kaipaisi tätä:

Torrevieja, loved Espana, 2011
Muy Bien!!

Ja tietenkin unohdin liittää todays breaking news, meinas kahvit mennä väärään kurkkuun:
Voi ei, ai saattaa raastaa?! that it truly does!!
Titanic friikkinä ja elokuvan luvattuna fanina, ei perhana myytinmurtajat minkä menitte testaamaan!
Olisitte antanut elokuvan olla miten on, sad, and thats it!:D
/Nina

Kommentit