Laura Ashley and other shopping

Tämä lauantai oli ensimmäinen ns. "reissuton" lauantai muutamaan viikkoon, tässä on tullut käytyä siellä sun täällä since i arrived to Preston. Nyt ehti sitten käydä vähän kaupoilla ja viettää kiireetön päivä,tosi relaxing. Vaikka olen monesti pyörinyt Preston city-centressä, niin läheskään kaikissa liikkeissä ei ole vielä ehtinyt kunnolla käymään, sen sai huomata kun bongasin esim. Laura Ashleyn liikkeen! Oij, kuinka rakastuinkaan siihen heti ensisilmäyksellä, upeita sisustusjuttuja ja vaatteita ja tyylikkäin kristallein somistettu liike. Täältä löytääkin sitten mukavasti joululahjoja. Oli ihan kuin heaven, siellä olisi voinut viettää koko päivän..

Pukuhuoneetkin olivat melko royality! (pahoittelen laatua, olin taas matkapuhelimella liikkeellä)

ja nämä tarttui mukaan:

Oooh, Powder Rosé room spray (niin mahtava, olen vain suihkutellut sitä koko viikonlopun, antaa huoneelle mukavan tuoksun) ja Fresh linen and jasmin -käsivoide, saa kädet tuoksumaan puhtaalle pyykille! Ja koko liike oli täynnä tuollaisia mukavuuksia, oli melkein vaikea valita mieluisimmat.Parasta oli se, että vaikka liike oli elegantti, se ei ollut mahdottoman kallis, ihan normi hintatasoltaan! 8)
Mitä olisi retki ilman Starbucksia... näihin ei tosiaan kyllä voi kyllästyä, tällä kertaa kahvin sijasta strawberry cream frappucino.
Ja well, Fishergate shopping centrestä löysin sitten uuden, vähän enemmän "random" liikkeen nimeltään Strawberry Moon. Kiva tehdä ostoksia sellaisista, niin jokaisella vastaankäppäilijällä ei ole samanlaista vaatekappaletta. Tämä oli aika samantyyppinen liike kuin suomessa Spiritstore!

Tykästyin erityisen paljon tästä näyteikkunasta, very cool. Tuo taustalla oleva puudelilaukku on seuraavaksi ostoslistalla, ehkä eetun tavaroille kotosalla, trendikäs hoitolaukku joululahjaksi! (eetu ei lue blogia niin voin hyvin paljastaa) ;D

 Vaikea sanoa mikä tuo glitteri- kenkä on, näyttää ikivanhalta puhelimelta... !
Strawberry Moonilla löysin ehkä upeimman takin koskaan - en voinut vastustaa millään! Mulla on täällä suomesta tuotu vain yksi takki, joten toinen tuli tarpeeseen:
Klassinen, valkoinen trenssi, ei koskaan poistu muodista, works season after season!

Lisäksi, minne sitä muualle olisikaan nokkansa kääntänyt kuin Primarkille, sinne siis, aina säännöllisesti tulee käytyä. Siellä oli neuleita ja muuta vinoin pinoin, ostin tällaisen paidan statement-kauluksella höystettynä, katselin samankaltaista ensin River Islandilla, siellä se oli £35 ja Primarkilla sain lähes samanlaisen £8 hintaan, se pääsi tositoimiin sitten lauantai-illan party-asun yhteydessä:
Muut vaatteet : Kaikki korut Ur&Penn inkl. kello, burgundyhame Gina Tricot
Well i think the closet is ready now!

Eli onnistunut shoppingrundi oli, Preston is great for shopping too, vaikka pieni paikka onkin. Ja kun pitää pään mukana kaupoilla ja miettii todella tarkkaan tarvitseeko ja tuottaako tämä iloa, silloin on kiva shoppailla. Joskus ennen olen ostanut vaatteita hetken mielijohteesta niitä sovittamatta, mikä ei ole missään nimessä suositeltavaa, sillä aina ei voi tietää juuri sen vaatteen istuvuudesta, vaikka tietäisi omat mittansa. Sitten eventually, se vaate jääkin vain seinäruusuna roikkumaan kaapin perukoille.

Varsinkin jotain kalliimpaa ostaessa kannattaa ehdottomasti sovittaa, tokihan sen voi myöhemmin vaihtaa, mutta vähemmällä vaivalla pääsee jos heti selvittää sopiiko tämä mulle. Ja se kuuluisa shoppingmorkkis ei pääse iskemään, kun on tehnyt muutaman erittäin onnellisen löydön ajan kanssa, kun taas siinä tilanteessa jos juoksee kiireessä väkisin ostoksille ja ostaa sitä sun tätä - ei hyvä!

"How to become a shopping expert"-ohjeet ál a-Nina! hehh:)

Tänään päivä on mennyt clipart-työtä tehdessä, ihmettelen kyllä suuresti tällä hetkellä minne nämä päivät katoaa, luulisi että syksyllä aika matelee kun on niin pimeetä ja synkkää muutta ehei, päinvastoin, päivät suorastaan kiitää ohi, vaikka työskentelisi vain sisätiloissa koko päivän, tänään tein koulujuttua ehkä 4 tuntia yhteensä ja silloin sain 3 sivua täyteen, sen tuntimäärän saa aika monta kertaa kerrata että saa koko scetchbookin täyteen! Mutta hyvä päästä vauhtiin ainakin.


Eilen katselin leffan Matkalla - On the Road, joka perustuu 1940-1950 luvun amerikkaan ja teinien elämään sillä aikakaudella. Tämäkin leffa perustuu menestysromaaniin, oli kyllä aika hyvä leffa vaikka se vähän toistikin itseään, melko samoja juttuja kokoajan, juhlintaa, marihuanaa, naisia ja taas uudestaan rundi liikkeelle. Hyvä juttu oli että tämä oli erilainen american road-movie kuin mihin ollaan totuttu, ja aika hyvin toteutettukin. Ja tietty erittäin paljon plussaa ihan komeista miesnäyttelijöistä! Suosittelen, ellet ole nähnyt vielä 8)

Kommentit