Sunny and so bright



















Oli niin loistava meno että oikein häikäisi!

Siinä siis vähän neighbourhoodia, innostuin kuvaamaan oikein urakalla tänään, sen verran aurinkoista ja hilpeää oli. Varmaan kirkkain syyspäivä tähän mennessä! On muutenkin lähiaikoina ja etenkin nyt viikonloppuna ollut aika lämmin ja mukava ilma, mikä on hienoa sillä ollaanhan me jo yli puolivälilokakuun ja reippaasti.
Muuten viikonloppu on mennyt kutakuinkin kirjaston ja kämpän väliä suhatessa, että paljon muuta kuin noita ylläolevia maisemia en ole nähnytkään :) kouluprojekti on jo hyvin puolessavälissä ja vielä on mukavasti aikaa työstää, joten kannatti ilman muuta pyhittää viikonloppu työskentelylle, niin saa vähän ottaa rennommin sitten ettei kaikki jää viime tippaan. Kirjastossa on niin mukavan hiljaista viikonloppusin, siellä kolmannessa kerroksessa on kaikki tietokoneet ja printterit eli siellä minä jökötän enimmäkseen, arkisin siellä saattaa olla kovakin ryysis ja puheensorina, näinä päivinä en ole kuulut muuta kuin omat ajatukset:)

+ News from M.A.C cosmetics
Tänään surffaillessa sattui silmään mukava meikkisarjauutuus, nimittäin Marilyn Monroe meikit kosmetiikkabrändi M.A.C'ilta:

Nyt voit siis meikata itsesi Marilyn-maskiin!
Sarjasta löytyy huultenrajauskynä, huulipuna, kynsilakka,irtoripset, eyeshadow, ripsiväri..
Lisätietoa M.a.c sivuilta!

Suomessa M.a.c - merkkiä myy ainakin Stockmann, tosin en ole varma onko tämä sarja vielä saatavilla.

Tässä vielä vähän asuja:
Vasemmalla lauantai jolloin päällä oli American Apparel puuteripaita, Primark Leggings ja paitapusero, Ur&Penn necklace, Ginatricot hame ja Strawberry moon takki. 

Tuo paita on tosi väljä ja rento sekä kivaa materiaalia, aina kun haluaa olla cosy-asussa valitsen sen ja rakennan siihen rinnalle jotain muuta yhtä rentoa.

Oikealla tämän päivän vaatteet jotka oli H&M hame, Din Sko bootsit, Bershka takki ja Zara paita.

Eilen katselin Mamma Mia! Leffan ja täytyy sanoa että kyllä siinä on niin upeat maisemat,sen voi katsoa aina uudelleen ja uudelleen;


//Nina

Kommentit