Arabic atmosphere






Eilen tuli taas koettua uutta ja erilaista kun käytiin kämppisten kanssa arabic-henkisessä baarissa/kahviossa Pasha. Ensinnäkin paikka oli niin hyvin jemmattu että huh, poispäin keskustasta jossain vanhassa talossa yläkerrassa syrjäisellä kadulla, kaiken kukkuraksi ikkunat oli peitetty (vähän epäilytti siis alkuun ja ei ollut hajuakaan minne oltiin matkalla). Epäilyt sai kumminkin kyytiä, sillä oven takaa aukesi jokseenkin upea baari; tarjolla oli oluen sijasta vitriinin täydeltä erilaisia kakkuja, jäätelöä,pirtelöä ja hienoja hedelmälautaisia, ja on top of all, vesipiippuja tietenkin josta paikka on tunnettu (tuoksu hyökkäsikin naamalle heti baariin saavuttua, tuli ihan Malta mieleen neljän vuoden takaa, jossa noita vesipiippubaareja oli joka nurkan takana.)
Oli taas niin mukava ilta, että oksat pois, söin ehkä parhaimman juustokakun koskaan ja niin kivasti tehnyt annokset ettei mitään järkeä!Arvostan tyylikkäitä ja 100% hyvällä maulla tehnyjä mestoja. Kakkupalaa ei vain lyöty vitriinistä kassalla lautaselle, vaan meidät ohjattiin pöytään vuoronumeron kera ja vähän myöhemmin saimme koreat dessert-lautaset nenän eteen jossa oli kakkupalan lisäksi jäätelöä, mansikkakastiketta ja itse mansikka. Näitä lisää! Jää hyvä fiilis ja paikka jää tällä tavalla mieleen ja haluaa mennä mielellään uudestaan. (välikommentti: olin kylläkin ainut skandinavialainen koko baarissa, kaikki muut olivat arabiemiraateista tai niiltä huudeilta, mutta ei se menoa haitannut:D)
Parasta oli että paikalle oli myös raahattu kameli :))
Eli ei kyllä tuntunut että olis Prestonissa ollut - ihan kuin olisi matkustanut Dubaihin oikeasti, sen verran tunnelma oli aistittavissa! Täällä pääsee helposti kansainvälisiin tunnelmiin kun löytää oikeat mestat. Manchesterissa on kuulemma paljon erilaisia kansainvälisiä keittiöitä ja paikkoja, en malta odottaa matkaa sinne,siis.

Tänään kävin salilla ekaa kertaa kahteen viikkoon, piti avata vähän jumi-hartioita, salilla käynti on siihen oiva tapa, heti helpotti ja paljon kun teki käsiä. 
Salin jälkeen valmistin King Prawn annoksen;

.. Ja eilen ostin Bootsilta uutta Body-Lotionia jota tänään testasin. Boots on hyvän olon liike, josta saa kaikkea vitamiineista vartalon - ja hiustenhoitotuotteisiin. Teen varmaankin heidän jutuistaan postauksen jossain vaiheessa, sen verran paljon sieltä kaikkea löytyy. Täällä on hyvä, kun saa kaikkea laadukasta ja kivaa juttua tosi edulliseen hintaan, tämäkin maksoi 3£.

Hauskaa viikonvaihdetta,
Nina

Kommentit