Guess 1981 -->Now

Varmaan upeimpia editorial sarjoja koskaan on saannut nähdä Guess by Marcianolta. Olen aina ihaillut niitä, niissä on tunnetta ja much of passion. Tykkään myös old time - editorial sarjoista jossa on käytetty esim. retro- autoja ja upeita maisemia, kuten suurkaupunki tai merimaisema.

Tänään koulutyötä varten uppouduin Guessin lanseeraamaan 30 Sexy Years - The Heritage behind 30 years- anniversary collectioniin. Jokaisesta editorial-kuvasta vaate tai auste on myynnissä mallistossa. Malleina ovat toimineet muun muassa Claudia Schiffer sekä Anna Nicole Smith. Kaikissa kuvasarjoissa myös kerrotaan jotakin ko. yhteistyöstä ja inspiraatiosta siihen.

Paul Marciano itse luonnehti 3 sanoin 30 vuoden editorial-sarjojen tuloksia näin:
"wonder, passion and freedom."

Maui, 1987











Tämä New York balcony - otos oli ehdottomasti suosikki, upea!

+Eilen:
Came to dance
NEULE GINATRICOT
STATEMENTKAULUS NEW LOOK
PALLOPAITA ALLA H&M
HOUSUT NELLY
Bracelet's H&M ja New look, sormus Ur&Penn

Tästä tiistaisin ulkona tanssimassa käymisestä on alkanut muodostua rutiini, on se kyllä niin hauskaa, kerran sitä elämässä vain opiskellaan (tai ei välttämättä, but you know what i mean) 8)
Eli menojalka vipatti eilen ja suuntana oli Warehouse, oli taas tosi hauska ilta, tuntu vähän jaloissa tänään. Keskiviikkoisin on vain tunnin luento koulussa,eli pääsee sit huilimaan jos väsyttää 8)

Myöskin sushi-lautasista on muodostumassa täällä rutiini.. on niitä vain niin helppo ostaa ja voi varjele miten hyvää sushi on, ilme on näkemisen arvoinen kun niitä mättää naamaan..
Ai, ai, pitäisi periaattees syödä puikoilla mut noh, ei se niin tarkkaa!

Koulutyöt pitää kiireisenä, tässä vähän tehtävää mitä olen laatinut kasaan;

Sakset heiluu kuin heinämiehellä, voin kertoa..

/Hyvää viikonjatkoa,
Nina

Kommentit