Warm clothing & nailstuff

Pikkuhiljaa alkaa säät kylmenemään täälläkin, sen huomasi eilen kun säntäsi salille, vaikka olikin täysi auringonpaiste niin kumminkin aika viileää, joten hanskoille olisi ollut käyttöä. Eli sää alkaa vaikuttaa marraskuiselta!

Perjantaina tuli illalla vettä taivaan täydeltä ja kadut tulvivat kun käveltiin partyihin, ja mun syyskengät vuotaa kuin seula, eli vähän siinä kastui lievästi sanottuna, ja kylmähän siinä tuli myöskin. Mietin siinä sitten että olispa kunnon talvibuutsit jo tässä vaiheessa! Tai lähinnä ehkä kumpparit olisi pelastanut.

Kokosin tähän alle vähän lämmintä vaatetusta talven varalle, jota voi hyvinkin jo nyt alkaa katselemaan kun moni varmaankin on alkanut jo kaivaa pipoa ja hanskoja esiin talviteloilta!



Nuo vaaleanruskeat karvakengät ovat uusi ihastuksen kohde, tosi söpöt joulupukkibootsit. Ylärivin karvahanskoja ihannoin, vaikka ei nyt ehkä ihan noin paksuja hanskoja vielä tarvitsekaan.Karva- ja turkisbuutsit ovat kova sana nyt tulevana talvena. On ne niin nätitkin, että niitä voi luokitella "pakko saada" hankinnaksi. Varsinkin sellaiset jossa on lampaanvillaa kengän sisäpuolella on tosi trendikkäät- eli hieno juttu, niin pehmeät villakengät ovat muodikkaat, ne jotka lämmittää eniten talvipakkasilla! Ja toki myös kunnon nahkahanskat ovat lämpimät, tosin sellaiset missä sormet pysyvät yhdessä on ehkä vielä paremmat.

Tuli mieleen, että ostin viime vuonna Espanjasta karvakengät;

Harmi vain, että ne jäi koti-suomeen..! Syyskuun alussa tänne tullessa ikäänkuin pakkasi vähän kiireessä ja sen hetkisen sään mukaan joka oli lämmin, ja sitten vähän optimistisesti ajatteli että ei Englannissa nyt vielä joulukuussa niin kylmä voi olla ettei näillä tarkene, mutta kuinkas kävikään; ei ole niin lämmin, täällä pohjoisessa on täysin erilainen ilmasto kuin esimerkiksi Lontoossa. No, tietää nyt ainakin ensi kertaan et pakkaa enemmän lämmintä takkia matkaan.Eläintenkuviot ovat tosiaan hypänneet nyt niin neuleisiin,lapasiin kuin huiveihin ja pipoihinkin. Pingviini -ja nallenaamoja voi hankkia itselleen Nextiltä. Pepper - harmaa takki on sopivan pitkä ja turkiskaulus lämmittää, tämäkin Next.



Lisää lämpimiä neuleita, kaulahuiveja ja "munanmuotoinen" takki, joka on aika muodikas silhuetti nyt syksyllä/talvella. Kaikki Republicilta.Bershkan talvibuutsivalikoimaa. Solki-narubuutsit viininpunaisena on tosi tyylikkäät.



[caption id="attachment_531" align="alignnone" width="730"] Kaikki kuvat Burberry.com[/caption]

Katselin myös Burberryn upeaa talvitakkivalikoimaa. Pitkissä, reilusti polvien alapuolelle ulottuvissa vintagetyylisissä takeissa varmasti tarkenee läpi talven. Lämmittävä villakangas koko vartalon pituisena on varmasti kaikista lämpimin valinta. Alin takki on upea - tuo siluetti, sekä kankaan ja trendikkään tweedin yhdistelmä.

+ Nail - news ! haluatko krokotiili tai magnetic kynnet? 

Graffiti-kynsilakat tulivat tutuksi jo viime vuonna, mutta nyt ne ovat senkin edestä advanced, että ne muuttuu jopa krokotiili tai magneticpintaisiksi ! Tuossa yllä esimerkkejä, mitä kuviota kynsiin voi näillä saada. Jokaisen magnetic - purnukan korkin yläosassa on erilainen muotti, jota kohden kynttä painetaan hetken lakan levittämisen jälkeen. Tällöin siihen ilmestyy kuvio. Tuo oli niin jännän kuuloista, että pakko mennä Boostille katsomaan jospa niitä löytyisi ja testata efekti. Kyseessä Barry M. Cosmetics - merkki.Graffiti-transformation kynsilakkoja on nykyään muutenkin aivan hurja määrä kaikkia erilaisia- tuossa yllä uusimman Glamourin näyte multicolour-graffitikynsistä. Kaikkiin lakkoihin täytyy ensin laittaa aluslakkaa, jotta teho näkyy; eli jos haluat shokkipinkin näkyvän hyvin kannattaa valita sysimusta aluslakka, niin graffiti pääsee oikeuksiinsa.


+ ViikonloppusnapshotsPerjantai: asu-details, bussiness-raportin kirjoittamista, aamupalaa (joltain päivältä:>) 



Sunnuntai : Sunshine ja sport-centre gymmiä ahkerasti

Hauskaa alkavaa marraskuista viikkoa! // Nina

(Päätin vaihteeksi julkaista tekstin aamusalla "ihmisten aikaan", sillä kirjoitan tätä niin pirun myöhään (olen yödataaja), ja myös sen takia että saisin syyn herätä aikaisemmin aamulla mutta siitäkään ei tule mitään sillä keksin että tekstithän voi ajastaa .. ;D hahaa.. eli joo, täytyy tämä lazy person kyl nyt oikeesti alkaa treenaamaan sitä unirytmiä niin että nousis aikasemmin ylös) :D Kouluunkaan ei tarvitse herätä aikaisin kun sitä on vain ke-to ja silloinkin tunnit alkaa 11-12 aikaan :>

Kommentit