Dublin shopping



Nyt on niin moni artikkeli sisältänyt sanan "Dublin", joten lupaan, että tämä jääköön viimeiseksi;D se oli vain pakko laittaa tuohon, kaikista helpoin tapa ettei tarvitse liikkeiden nimiä laittaa erikseen;D eli pitemmittä puheitta, tässä vähän mun ostoksia siellä Dublinissa.

/Here comes (as the last thing i mention about Dublin) a little shopping i did there!

1. Cosy white Zara sweater

Perusvalkoinen neule jossa voi lämmitellä joulupyhinä, ostin just sopivasti ennen suomeen paluuta ja sinne luvattuja pakkaskelejä ;)

/A nice and soft sweater which will warm up during winter holidays in cold Finland!

2. viininpunainen/burgundyhame, American Apparel



Omistan jo hametta jos toista, tosin moni niistä alkaakin jo olemaan hieman ehtoon puolella kun ne on kuluneet kovassa käytössä, kertoo jotain siitä miten paljon edustan "hamekansan väkeä". Farkuissa ei ole mitään vikaa, kallistun vain useammin leggings/sukkahousu/hame tai mekkoyhdistelmään, tai sitten jotkut comfort kangashousut ovat farkkuja enemmän mieleeni. Kaikissa vaatteissa tulee olla jotain mukavaa, kuka haluaa taituroida liian kireissä ja epämukavissa vaatteissa päivät pitkät...

Joo, asiaan taas: eli tämä vyötäröhame tuli tosiaan tarpeeseen. Kun oppii identifioimaan ne kuteet jossa itse viihtyy parhaiten, sujuu ostoksilla käynti sutjakkaammin, osaa suunnistaa oikealle osastolle äkkiä. A-apparel onkin mun lempparipaikkoja aina ulkomailla shoppaillessa, sieltä löytää tosi kivoja basic-vaatteita joissa on kumminkin jokin juttu joka viehettää. Mun kaikista rennoimmat vaatteet olen löytänyt sieltä!

/ A American Apparel burgundyskirt,hight waist. Even though i have a few skirts already, some of them has got a little old. I like to wear cosy clothes, usually skirt-and leggings or tights combos, not that much jeans, in fact i don't even own any tight jeans. When you learn to identify in which sort of clothes you feel most comfortable the shopping get's more fast and fun! A-apparel i think offers very nice and comfy clothing.

Nuo kaksi toimii yhdessä erittäin hyvin, ne pääsi molemmat päivän kouluasuun:

/Those two makes a good combo:

[caption id="attachment_1379" align="aligncenter" width="675"] kello/watch: espana[/caption]



[caption id="attachment_1401" align="aligncenter" width="730"] leggings Bershka laukku retro huivi Primark Boots Dinsko[/caption]



[caption id="attachment_1376" align="alignleft" width="730"] vyö/belt GT[/caption]

3. M.A.C Cosmetics pressed powder

Puuteri kun oli ostoslistalla, niin mikäs sen täydellisempää kuin löytää M.A.C'in meikkiosaston Dublinin lentokentällä...! Hui että innostuinkaan; noita meikkejä ei ihan joka nurkassa tule vastaan, itseasiassa ensimmäinen mesta josta niitä löysin. Olen lukenut aiemmin merkistä ja siitä että kyseessä on erittäin laadukas kosmetiikka, joten pakkohan sitä oli itsekin kokeilla. Puuteri painautuu ihoon hyvin ja tuntuu pakkauksessa voidemaiselta, ja muuttuu sitten iholla puuterimaiseksi. Sitä on myös mukava levittää.



Yleisesti nämä M.A.C meikit ovat Make Up Storen meikkien hintaluokkaa; huulikiillot,rajauksynät, kynsilakat ovat 15 euron luokkaa, tämä puuteri maksoi 22 euroa, eli mitään mahdottoman kallista ei ole, mutta ihan laatukosmetiikan luokkaa.

// My first piece of M.A.C cosmetics: pressed powder. Have read and heard about M.A.C before and was just so happy to find this department on Dublin airport!! You certainly don't find them anywhere, in fact, this was the first M.A.C store i found. The cosmetics are very good quality and not too high prices, around 15-30 euros depends on what you buy, this powder was 22€.







+ I wish i was in Finland at the momento! (yes, you read right!)





Nonniii! Bik Bok'eja avautuu näköjään Suomeen tänään/huomenna kuin niitä kuuluisia sieniä sateella, voi helkkari, wish i was in Helsinki...!! Kaikki tuotteet -30% ja lahjakorttijakeluja ja vaikka mitä kivaa... no, well, ainakin tiedän, missä joulun jälkeen alennusmyynneissä vietän aikaani..... for sure! go Suomi! Vielä kun saisimme TopShopin sinne niin moni kiittäisi, ja joo onhan noita monta muutakin, mitä kovasti toivoisimme; yllämainitsema American Apparel ei olisi sekään yhtään hassumpi;)

Hauskaa BikBok shoppailua siis, jos joku teistä on menossa hulinaan!!

// Ohh god, just noticed that norwegian chain Bik Bik opens 3 stores in Finland, both today and tomorrow, absolutely one of my favourite retails while visiting Sweden! Well, now i know for sure where im gonna spend my sale-shopping-time after christmas.... There is obviously some more retails that we finn's would gladly take to us, such as TopShop and A-apparel.

"The Norwegian girls’ fashion chain Bik Bok is the latest international clothing chain to enterthe Finnish market."

Lähde/reference: Investfinland

Ps, jos haluat tsekkailla kuvia Kampin liikkeestä, Uinon blogissa löytyy tästä!

Ensi kertaan siis,luvassa hiusjuttua, stay on track //Nina

/Next time it will be hairstuff, stay on track!

Kommentit