Preston nightlife

Preston on todellinen opiskelijakaupunki eli sen mukaista on myös baari- ja yökerhotarjonta. Löytyy jotain kaikkien makuun, sen verran laajaa on valikoima.
Eilen (ke) päädyttiin The Club - yökerhoon Halloween partyihin, alunperin suunnittelemaamme Lava-yökerhoon oli tällainen jono, ja tuo on jonon häntä:



Jeps, eli jonottaa olisi rauhassa saannut varmaan lähemmäs pari tuntia kun se vielä liikkuikin etanavauhtia; eilen oli varmaan eniten porukkaa jokapuolella, mitä olen täällä koko aikana nähnyt. Kaikkialla vilisi huolella suunniteltuja kostyymeja, näki niin Jack Sparrowia, Super-Mariota, Screamia,astronautteja, geishoja,inkkareita and some cops (jopa niin hyviä asuja ettei saattanut erottaa oikeaa poliisia feikki-versiosta), eli, taivas oli vain rajana.. kyllä, täällä on Halloween ihan mielettömän iso juhla! Oli tosi hauskaa kokea aito Halloween feeling. Ja feispainting oli niin hilarious, että tuntuu melkein tylsältä mennä vastaisuudessa ulos "normi-naamalla" ;D jospa olis aina Halloween !

Ja tällä bloody mary- feissillä (ja tylypahka hattu menolla) oltiin liikenteessä:













Eli The Club oli aika tyylikäs paikka, valkoisilla sohvaryhmillä etc. Siellä soi aika pitkälti trancemusiikki, eli aika samanlaista koko ajan, tykkään paremmin ehkä Warehouse - yökerhon musavalikoimasta, old time ja uusi rock sekoitettuna puree paremmin, ja vielä kun Warehousessa voi myös juhlia uutuushittien tahtiin kolmannessa kerroksessa, niin siellä saa vähän palan kaikkea illan aikana, and thats what i like about the place 8)

Kuva: The Warehouse

Sitten on Wunderground ja MAcs, kaksi muuta paikkaa jossa on tullut käytyä aiemmin täällä ollessa. Wundergrounissa on esiintymislava jossa järjestetään usein show-iltamia. Myös silloin kun me käytiin oli joku show meneillään. Aika hauska paikka sekin, tosin hieman tyhjillään viimeksi kun käytiin.

[caption id="attachment_417" align="alignnone" width="561"] Wunderground pomppulinna[/caption]



[caption id="attachment_419" align="alignnone" width="581"] Showtime[/caption]

Mac's on trendikäs myös, vaikka usein täynnä,varsinkin lauantaisin sinne näyttäisi olevan paljon tunkua. Hyvää musaa, sielläkin! Sopiva sekoitus vanhempia ja uusia hittibiisejä.



Kuva mac's sivuilta



Beach bucket - ämpärit ovat suosittua tavaraa Mac'sissa 8)

Tosiaan Prestonissa on monta muutakin paikkaa, jossa ei ole vielä tullut käytyä. Kaupungilla kun kävelee päiväsaikaan näkee vähän ns. nukkuvia sivukatuja, jotka muuttuu sitten illalla menomekka-mestoiksi. Kaikkia yökerhoja yhdistää niiden suuruus, yleensä niissä on kaksi kerrosta ja roppakaupalla tilaa; erikoista, että näinkin pienessä kaupungissa on niin monta suurikokoista mestaa. Eli satsattu on selvästikin yöelämän laatuun, mikä on erinomainen juttu 8)

Joka puolella oli halloween aattona näitä lipunmyyjiä ja tarjousten kauppaajia; eli tule meidän baariin, saat free shot ja erilaisia juomatarjouksia. Täällä aikalailla kilpaillaan siitä kenellä on halvimmat juomat kun ne tietää että opiskelijat menee sinne. Eli kalliit 7 punnan cocktailhintaiset baarit, mitä Suomestakin löytyy, ei täällä Prestonissa pärjäisi:D Täällä drinkit ovat yleisesti 2-3 punnan luokkaa ja olut 1 puntaa. Eli cheap, yes :D Jos Suomessa menee baari-iltamaan 20-40 euroa, menee täällä 5-10, mikä on huimaa. Sama pätee sisäänpääsymaksuihin, paljon yli 5 punnan sisäänpääsyjä ei missään ole, eilen oli lippu 2 puntaa. Yleensä on myös ilmaiset sisäänpääsyt moniin paikkoihin (teema iltoina kunhan saavut ennen 23 tai 24)

Eli muchos fiestas täällä kyllä saa kokea:)

PS. Laitoin pystyyn oman Pinterest tilin tänään, se on online moodboard johon voi kasata kollaaseja kaikilta aihe-alueilta, teemme koulutyönä craft- tehtävää jota varten haen sieltä inspiraatiota. Löydät Pinterestistä nopeasti vaikka ideoita juuri käsitöihin, kivoja reseptejä tai yleistä inspiraatiota. Mun profiiliin pääsee tästä

[caption id="attachment_427" align="alignnone" width="554"] Zakhyntos[/caption]

[caption id="attachment_428" align="alignnone" width="554"] Cancun, Mexico[/caption]















Something i pinned today! Kaikki kuvat Pinterestistä.

PST. kannattaa olla tarkkana; siellä voi olla tuttukin kasvo :D



/Nina

Kommentit