Tigi lovely shampoo & No.7 serum

Siinä se on, maailman varmaan parhaimmalle tuoksuva shampoo Oatmeal and Honey Tigi Catwalk sarjalta! Sekin löytyi sieltä TK Maxx -liikkeestä josta mainitsin viimeksi, hintaan 7 puntaa; eli ei ollut hinnalla pilattu, normisti Tigin tuotteet ovat suhteellisen arvokkaita. CheapSmells.com sivustolta löysin netin kautta worldwide delivery - systeemillä noita myynnissä melkein ihan samaan hintaan, kannattaa käydä kurkkaa jos haluaa tilata itselle tai lahjaksi ! Suosittelen tosi lämpimästi tuota kyseistä tuoksua, se on kyllä heavenly, tekee mieli tuoksutella ihan muuten vain ja käyttää suihkushampoonakin! Tämä shampoo korjaa kemikaalisesti käsiteltyjä ja vaurioituneita hiuksia.

Olin muutenkin täysin unohtanut tuon tuotteen olemassaolonkin,luulin jo että se on poistunut myynnistä, joskus muutama vuosi sitten on tullut käytettyä ja sittemmin se jäi unholaan; vaan ei enään, nyt kun tiedän mistä tuota saa, niin tulen ilman muuta ostamaan jatkossakin!

And, Lash serum testing: No.7 Fanomenal Lash Serum



Käväisin vähän aikaa sitten Bootsilla, kosmetiikan laajan valikoiman luvatussa myymälässä ja löytyi tällainen No.7 seerumi hintaan £22/noin 27 €, eli melko edullinen ripsiseerumiksi. Ja laadukas ja ylellinen koostumus kumminkin, voin kertoa. Bongasin hiljattain Cavan blogista kirjoituksen RevitaLash - seerumista ja innostuin itsekin testaamaan; se on opiskelijalle edullisempi vaihtoehto kuin koko ripsienpidennys projekti huoltoineen. Tykästyin todella paljon syyskuun alussa Consult Ladylla saatuihin lisäripsiin ja värjäykseen, joten yhtä näyttävät ripset olisi enemmän kuin tervetulleet takaisin!

RevitaLash tarjoaa ripsihoitotuotteiden lisäksi myös Hair Advanced- nimistä tuotetta, joka auttaa saamaan ohuet hiukset eloisemmiksi ja voimakkaammiksi, sekä kulmakarvoille RevitaBrow, joka vahvistaa omia luonnollisia kulmakarvojasi. Aika hyvänkuuloisia tuotteita nekin! RevitaLash - merkkiä myy Kicks - myymälät ympäri Suomen, tarkka lista jälleenmyyjistä tästä.

Takaisin tähän tuotteeseen jonka ostin! Elikkä, tässä hyvä juttu on se, että sitä voi käyttää sekä kulmiin että ripsiin eli se on vähän niinkuin monitoimituote. Tätä väritöntä tuotetta levitetään joka ilta ennen nukkumaanmenoa meikittömään naamaan ripsen tyvestä ylöspäin, eli samalla tavoin kuin levittäisi tavallista ripsaria. Jos sitä joutuu luomen sisäpuolelle, se kirpaisee pari sekuntia, mutta ei ole vaarallista. Tätä hoitoa jatketaan 8 viikon ajan jokaisena päivänä, ja tämän jälkeen tuotteen käyttöä voi jatkaa 3-4 kertaa viikossa.





Elikkä 8 viikon tehokuuri saada ripset runsaammiksi, tummemmiksi ja pidemmiksi.



Vielä on liian aikaista sanoa lopputulosta, obviously, sillä aloitin käytön tiistaina, mutta, mulla on tosi hyvä fiilis tästä tuotteesta ja jo nyt huomasin kulmissa intensiivisemmän värin ja ripsissä myöskin! Eli palaan asiaan kun kuuri on ohi että miten tepsii.

Eli, jos olet miettinyt jotain ripsienhoitojuttua ostaa ja olet kyllästynyt metsästämään sitä täydellisen pidentävää ripsiväriä, suosittelen seerumin kokeilemista. Aina ripsiväri itsessään ei tehoa haluamallasi tavalla; siksi apuun ovat tulleet seerumit. Täällä Briteissä on se hyvä juttu, että mitä ikinä etsitkään löydät sen yleensä hyvin äkkiä; tuotetarjonta on lähes loputonta. Valitettavasti tätä tuotetta ei saa vielä Suomen puolelta, eikä Bootsilla ole toistaiseksi lähetystä muuta kuin brittiosoitteisiin. Mutta hyvänä uutisena on, että Sokoksen kauneuden verkkokauppa myy suositulta No.7 merkiltä muita tuotteita, ehkä jossainvaiheessa myös tätä seerumia. Ja mahdollisesti sitä löytyy tavarataloista, vaikkei nettikaupan puolella! Isa-Doralta katselin että löytyy Dynamic Lash Growth mascara ja serum - yhdistelmäsetti, joka ajaa saman asian. Kurkkaa tästä.

Huh, menipä mulla muuten aikaa löytää noita juttuja, Google UK haulla kestää vähän kun yrittää olla mahd. specifik, lopulta hiffasin vaihtaa Suomi hakuun;D

Liitän vielä kauneusaiheeseen artikkeliin tehokkaaksi totemat ihonhoitotuotteet:



Clearasil syväpuhdistavat liinat ja Neutrogenan Spot Stress Control geelimäinen kosteusvoide. Tasoittaa näppylöitä ja jättää ihon tosi raikkaaksi. Nämä kaksi takaa sen että naaman saa joka päivä todella puhtaaksi!

+ oh, lovely 80's!!

Tänään katsoimme koulussa tunnin videopätkää 80 luvun muodista ja musiikista, ja voi hyvä tavaton sentään; oliko silloin 80 luvun alussa yhtäkään heteromiestä musamaailmassa? Juuei, kun noita Glam-ihanuuksia katseli. Katsokaa nyt tuota Queenin tyylinäytettä vuosimallia '84..



Onneksi miehet osasivat olla MIEHEKKÄITÄ. Ja sitten pari lisää,joista tuli täysin mieleen meidän muinaiset Singstar 80's laulutuokiot, nice memories:



:D Nuo huoltsikan miehet, voi hyvä tavaton... PS. tässä oli jo miehekkyyttä havaittavissa..!



.. tästä ei voi sanoa samaa. Mutta,KARMA Kameleon on ihan loistava. Voi jessus minkä näköinen äijä,mutta hauskaa settiä! Näiden katselu kannattaa välillä, suosittelen, hauskaa vaihtelua nykyajan musalle.. (Ps. kuvia klikkaamalla pääset videoihin)

//Terveisin, Nina

Kommentit