DIY: Cinnamon and raisin candle

Kuten olen ehkä vihjaillut aiemmin, meillä on koulussa meneillään Do It Yourself eli DIY työtä kurssin lopputehtävää varten, jossa tulee kehittää omin kätösin some craft. Tovin mietin että mitä sitä kehittelisi, käsin on hauska pynjätä, harmi vain että aivan liian harvoin tulee mitään tehtyä. Pienenä askarteli usein joululahjoja, ja itse tehdyssähän on aina tuplasti enemmän tunne-arvoa:>

Pinterestissä tein taustatutkimusta ja päätin tehdä cinnamon stick - kynttilän, rusinoilla höystettynä.



Tarvitset:

  • -valkoisen block-kynttilän (mielellään kauan palavan niin ei tule pohja heti vastaan)

  • - minirusinoita

  • - kanelitankoja (myydään maustekaupoissa ja useimmissa super-marketeissa)

  • - liimaa

  • - lahjanarua kiinnittämiseen

  • - Halutessa pieniä valkoisia memotaulun neuloja




Aloitin liimailemalla rusinoita kynttilän ala-osaan sen ympäri. Pitelin kynttilää hetken kädessäni puristaen rusinoita pintaan kiinni, niin ne ei lähtenyt putoilemaan.





Tämän jälkeen keräsin tikut narun päälle riviin ja vein ne sitten käsin kynttilän ympäri..tämä oli se trickyin kohta, sillä siihenhän niitä rusinoita vähän putoili anyway..



.. no, sitten kiristin lujaa narusta ja laitoin äkkiä umpparin, että ne riivatut tikut ei lähtenyt liikkeelle..



.. siinä se ny' on!





Pistin muutamia valkoisia memotaulu - neuloja kynttilän ympärille, vähän ekstra sälää ja ne näyttää pieniltä lumipisaroilta 8)













Kynttilän ideana on siis levittää tuota kanelin hyvää tuoksua kun ne tikut törröttää siinä ympärillä, rusinat liitin vähän huvin vuoksi, se oli lentävä idea jonka keksin kaupassa 8)

[caption id="attachment_630" align="alignnone" width="554"] Kuva Pinterest[/caption]

Tätä työtä oli tosi hauska tehdä. Oon ihan unohtanut käsitöiden riemun, sen verran kauan siitä on kun viimeksi on jotain kehitellyt. Sitä tuotetta arvostaa paljon enemmän, kun siinä näkyy oman käden jälki! Ajan puutekaan ei voi olla tekosyynä kehittää näitä lisää tulevaisuudessa; montakohan minuuttia tuohon olisi mennyt, korkeintaan 25 min. itse työhön ja sitten vielä kuvaussessio päälle! Ainut mikä vei aavistuksen aikaa oli noitten kirottujen kanelitankojen metsästys...se oli tosiaan työn takana,kaupungilla löysin vain pussukoita jotka sisälsi kaksi tankoa ja paljon muuta joulujuttua, suurimmassa supermarketissakaan ei myyty muuta kuin pulveria, no lopulta keksin että meillähän on ihan naapurissa kiinalainen pieni maustepuoti, menin sinne ja jackpot 8) Paitsi että tuo ei ollut aivan tuoretta kanelia, mutta kanelia kumminkin. Toki parempi mitä tuoreempaa, niin tuoksu on sitten sen mukainen!

Nyt alkaa olla työt pulkassa tätä kurssia varten, enään vähän päälle viikko tehtävän palautukseen niin hyvä fiilis olla voiton puolella!

+ Today's pics, november rain





Yläkuva: Huikopalatauko kaupungin aukiolla, lämmin Primark pöllöhuivi ja Stradivaruis head somiste

Alakuva: Asioilla kaupungilla, november feelingpics, ja kotona hengailua kera uudet pinkit kuulokkeet. Mun edelliset Ipod kuulokkeet oli niin rämät että oksat pois, ääntä kuului hädituskin. Löysin eilen askartelutarvikkeita metsästämisen lomassa kaupungilla taas jotain uutta, nimittäin Outlet taivaan TK Maxx, jossa kaikkea maailman juttua tosi edullisesti, nämä kuulokkeet 4 puntaa. Kerron myöhemmin lisää siitä paikasta!



+Pari hyvää biisiä tällä hetkellä:





Beneath your beautiful on kyllä loistavimpia ja kauneimpia duettoja vähän aikaan. Bravo!

//Nina

Kommentit