Tigi lovely shampoo

Löysin myös tänään Primarkin kaksoisolennon; TK Maxx liikkeen outlet- taivaan, se tupsahti silmieni eteen kun olin ostamassa askartelukamppeita, ja sieltä löysin jotain mahtavaa:





Oatmeal and honey shampoo Tigiltä, hintaan 7 puntaa! Olen joskus aiemmin käyttänyt tota vuosia sitten ja ihastuin niin suunnattomasti tuoksuun. Olin täysin unohtanut sen olemassaolonkin- kunnes se tänään pomppasi eteeni. Siellä oli muutenkin kaikkia laadukkaita shampoita ja hiustenhoitojuttuja huimin alennuksin! Kaikkea uutta sitä löytää jatkuvasti täällä Prestonissakin, se on todettu 8)

Vähän pikkujoulujen dress-up-ideoita

Tähän vuodenaikaan kuuluu tosiaan paljon juhlatilaisuuksia, Halloweenin jälkeen seuraavana koittaa pikkujoulut pikkuhiljaa, joillain on ehkä koittanut jo :)



Olivia Palermon päällä on nähty hiljattain musta/oranssi läikikäs mekko, todella trendikäs, hän se osaa aina koota tyylikkäimmät asukokonaisuudet! (Lähde Iltalehti)

Kokosin siihen ympärille muutamia mekkoja, enimmäkseen Asokselta, mihin kannattaa panostaa juhlapukeutumiseen. Klassinen musta on myös tosi tyylikäs, vartalonmyötäisenä cocktailmekko - muodossa. Erityisesti oranssi on tämän hetken muotijuttu, eli panosta pirteään väriin vaikka onkin tumma vuodenaika! Hopea ja glitter on toinen juttu joka on muodissa, kimalle kuuluu kauteen ja tekee comebakin joka vuosi.



Kaikki vaatteet yllä Nellyltä

Terveisin /Nina

Kaksi suosikkibiisiä tällä hetkellä.





Loistavimpia ja kauneimpia duettoja vähän aikaan. Bravo!

-ur&penn

- No.7

- clearasil

Kommentit