My next apartment











Toivottavasti tuo otsikko oli tarpeeksi hämmennystä herättävä, se oli tarkoituksenakin:D

Eli, ei toi oikeesti mun seuraava kämppä ole, mutta unelmissa ainakin! Hain vähän perjantai- inspiraatiota kivoista sisustustyyleistä kun en ole aikoihin kirjoitellut sisustuksesta mitään, en saa oikein tästä mun minimaalisesta (ja ei niin siististä) opiskelijaboksista väännettyä mitään inspiroivaa juttua , my apology, mutta onneksi sitä voi hakea muualta ;)

Eli Dusty Deco on tosiaan täydellinen paikka löytää sitä inspiraatiota. Haaveilen tulevaisuudessa sellaisesta vanhasta ja valoisasta, city - tyylisestä kodista jossa saa mielellään olla vähän art decoa seiniin pyntättynä, ja jokin vanha takka ei olisi huono. Marmoria, isoja ikkunoita ja avara aula ovat ilman muuta kriteerit. Ja mitä korkeammalla, sen parempi, eli en sanoisi ei penthouselle. Lisäksi inspiroivat näköalat ikkunasta ja työpöytä sillai että on esteetön ikkunanäköala, niin työt sujuu paremmin!

(öhm, reach for the stars? i know, mutta tosiaan unelmat on tehty toteutettaviksi, ja kaikillhan meillä on jokin haavekämppä ellei ole jo löytänyt omaansa) 8)



Ei paha olkkari ollenkaan!



Dinner with these views? Wouldn't refuse it..



Pinkit kivat tuolit jossa voi lötköttää kaikessa rauhassa. Kämpässä on oltava myös paljon taidetta ja tauluja, ne kuuluvat sisustukseen ja tekee siitä persoonallisemman.





Avara ja valoisa makkari (with doubledoors, of course) motivoi päivän haasteisiin ja sängystä ylös pomppaaminen edes aamuvarhain ei voi olla ongelma, jos nukut tässä! Mielellään valkoiset tyylikkäät puulattiat olis superjees, tällä hetkellä mulla on tummansininen kokolattiamatto (!) joka kerää roskia kuin takiainen, tätä voi siis yhtä hyvin kutsua takiaismatoksi. En oikein ymmärrä kokolattiamatto politiikkaa ylipäänsä, yleensä näen niitä laivoilla ja ehkä hotelleissa, mut en tavallisissa kämpissä :D Eli, valkoinen puhdas lattia houkuttaa tulevaisuuden kämpässä. Joku joka on helppo vetää imurilla läpi.



Huomaa: Art Deco ja marmori kattorajassa on ihan huikean hienon näköistä. Tulee mieleen joku palatsi. Vielä kun saisi omakseen kämpän jossa on sellaiset kaarevasti menevät ikkunat, ja vanhoissa taloissa usein on upotetut ikkunalaudat joita sitten voi mielensä mukaan sisustaa. Tuollainen vanha peilitaso takan kera aulassa on myös tosi kaunis.















Kivat näköalat, valoisuus ja suuret ikkunat. Tuossa nurkassa voi sitten siemailla aamukahvia. Valkoinen väri sisustuksessa tekee tosiaan ihmeitä ja avartaa.



On se outoa, miten pienenä kammosi vanhoja taloja; nyt tekisi mitä vaan että saisi asustella sellaisessa ;D No, lähinnä kammosin kartanoita ja kammoan edelleen, en voisi asua missään sellaisessa joka muistuttaa Hohto-elokuvan taloa.. :O Kämpän sijainnin on oltava keskeinen ja paljon vilinää ympärillä, to remind you that your not alone in the world 8)







Retroilua voi tuoda sisustukseenkin, tässä loistava esimerkki.





Nyt toivotan hauskaa ja inspiroivaa viikonlopun alkua!:)

/Nina

Kommentit