Weekend look's änd the closet & nice Bathmoments

Anteeksi, änkeen tähän samaan postaukseen vähä kaikennäköistä sälää laidasta laitaan. No mutta, ensinnäkin esittelen teille taivaallisen tuoksuisen ja tuntuisen tuotteen, joka on muodostunut jo luottotuotteeksi : Heavenly bathmoments takaa Yves Rocher France - Vanilla Cultivo Bio Orcanica Vanilla - vartalonkuorinta aine!(pahoittelen pitkää nimeä). 


Sen koostumus on aivan piparkakku taikinan tuntuinen ja tuoksu; piparkakun ja vaniljan välimaastoa, eihän sitä voi muuta kuin fanittaa .. ! Superpehmeä iho suihkun jälkeen sinetöi elämyksen. Tätä tulee käyttää viikottain kaksi kertaa, hinta muistaakseni 14 - 15 euroa, siinä on luomulisä mutta on ehdottomasti hintansa veroinen.

Sitten muihin juttuihin, eilinen ja viikonloppu yleensä sujui suht rauhallisissa merkeissä, tässä eilisen saturdayoutfit :
Pitkähihainen valkoinen neule from BikBok, paita Mango, farkut Gina, leggings Lindex





Hiustenpidennykset, klipsit hiuksissa taas pitkästä aikaa, ostin Rougesta hintaan 14 €

Ja Sunday - outfit

Boyfriend - jeans Zara Torremolinos, Espanja, Knitwear Bershka, allaoleva kukkatoppi Gina

Tässä viikonloppuna kun ulkosalla tuli oltua myöhään huomasi, että aika pimeetä ja koleaa on alkanut olemaan, mennään salamavauhtia syksyä kohti.. ennenkuin tajuaakaan on pimeetä jo puoli yhdeltätoista. On varmaankin aika haudata taas kesäreleet ja siirtyä pysyvästi neuleisiin ja pitkälahkeisiin!

Onhan syksyssä oma viehätysvoimansa, kuten lyhtyjen ja kynttilöiden sytyttäminen hämärässä ;)

Lisäksi katselin eilen vähän vaatekaappini sisältöä ja mietin, että onhan siellä kyllä tavaraa ja kunnolla.. koko pitkä rivi kaappeja ja miltei täynnä ( ei nyt sentään ihan kyl sinne viel runsaasti pitäis mahtuu) mut kumminkin..




Voisi ehkä käydä läpi vaatteet; siellä on varmasti jotain käyttämätöntä.. olen vaan todennut tämän monesti hyödyttömäksi ,sillä joka kerta kun katselen sinne ja kaivelen läpi releet ajattelen kuten varmaa monet muut..  EHKÄ tarvitsen tätä kappaletta vielä!

Huomenna päivä meneekin hietsussa joraillen rihannan ja muiden tahtiin, kuvapäivityksiä luvassa siis :>

Kommentit