Going out on wednesday and chilling thursday

Nyt on lähiaikoina ottanut "lähes" tavaksi käydä ulkona keskiviikkona, mikä on piristävää sillä viikonloppu häämöttää heti nurkan takana :) jos sattuu olemaan vapaapäiviä viikonlopun sijasta viikkoisin, on virkistävää vaihtelua käydä ulkona silloin.

Eilisen päivän asu koostuikin uusista stradi - housuista ja toppi on Spiritstoresta hankittu :)





Kuvan kello espanjasta



























Lisäksi jaksoi kerranki kihartaa hiukset, piippi raudalla se sujuu nopeasti!


Spiritstore onkin lempishoppauskohde kun Helsingin suunnalla pyörii. Citykäytävän Spiritistä on löytynyt eniten; se on laajin, itiksen pienempi mutta sielläkin hyvin valikoimaa siitä huolimatta :) Spirit houkuttelee vaatteiden erikoisuudella, ne on kaikki persoonallisia!


Olen löytänyt etenkin hienoja juhla toppeja ja usein myös kenkiä, tässä muutamia löytöjä :




Spirit avasi myös keväällä netti shopin joten ostosten teko sujuu haluttaessa myös kätevästi sitä kautta :) Tässä muutamia hienoja kenkäesimerkkejä nettishopin kautta;




Erityisesti Storen kengät ovat houkuttelevia !

Tässä tuli mieleen myös että tekee mieli pirtelöä tosi paljon, sitä vaan harvoin jaksaa itse alkaa väsää etenkin kun raaka aineita ei löydy jääkaapista..usein tulee mäkkäristä tilattua tuplamaku pirtelön. 

perus lempi kotitehdyt pirtelöt on banaani suklaa ja mansikka suklaa. Yksinkertainen resepti, laitan banaani suklaa pirtelöön yhden banaanin, suklaajäätelöä, maitoa ja kaakaojauhetta ja loraus kinuskikastiketta.

Sara La Fountainin Passion For Food - kirjassa on loistavia pirtelöreseptejä hienoine kuvineen jotka houkuttelee kokkaamaan :)




Kommentit