loppukesän lämmin viikonloppu

Tämän kesän todennäköisesti viimeinen lämmin viikonloppu oli mukava viettää - missäs muuallakaan kuin mökkeillessä. Kesäkausi alkaa olla paketissa; mutta onneksi ehti vielä nauttia viimeisistä mökkisaunoista, uimisista ja auringonlaskusta.
Tänään oli myös sinänsä harvinainen sunnuntai, sillä ei tullut nukuttua päivää pois vaan tuli herättyä "ihmisten aikaan", ja samalla juostua kunnon aamupäivä - lenkin. Koko kesänä on kuntoilut jäännyt hieman pois joten tuntu hyvältä vihdoin saada hien hieman pintaan, jonka jälkeen pääsi oitis järveen.

Eli rauhallinen viikonloppu ollut, perjantai ilta sujui BowlCircus Flamingossa Vantaalla keilatessa. Pitemmittä puheitta puen nyt "lyhyesti ja ytimekkäästi" viikonlopun kuviksi, tuli taas räpsittyä pari otosta! :))







Outfit ; laukku Benetton, farkut Stradivarius, kengät Andiamo, Vyö Pieces, neule Bershka ja paita Mango



 Ruokapaikka La Famiglia, Espanjalaistyylinen ravintola, hyvää oli BBQ -hamppari :))







Mökkiasu , paita Bershka, shortsit Gina, Laukku Bershka



















Viimeisiä upeita kesän auringonlaskuja tuli ihailtua parvekkeelta tänään. Päivän outfit oli seuraavanlainen; neule Vero Moda, paita bershka ja leggings H&M
Tänään tulikin katsottua MR & MRS Smith, loistavan nerokas elokuva mun mielestä jossa on hyvä uudelleenkatsomis arvo :) Nyt sitten lupailtiin sääennusteissa kylmää ja sateista ehkä jopa tulviin asti; eli ankea alkuviikko luvassa.. espanjan matkaa odotellessa :)

Kommentit