Tallinn - weekend edessä

Lauantaina on luvassa reissu Tallinnaan kaverin synttärijuhlia viettämään. Innostuin kunnolla moodboardien luomisesta joten loin vähän fiilistä ennen reissua!
Tallinna on lähellä, mutta se kumminkin eroaa Suomesta niin paljon - tekemistä riittää ja vanhassa kaupungissa on kiva kävellä ja kuvaa maisemia, ruoka on hyvää ja etenkin vanhassa kaupungissa löytyy monta hyvää ravintolaa, suosittelen kellariravintola Oliver'ia erityisesti :) Vaikka yleensä meneekin päiväristeilylle, olisi joskus hienoa kokea kaupunki pidemmän kaavan kautta hotellissa niin ehtisi kunnolla perehtyä paikkoihin ja yöelämäänkin!

Myös sain huomata, että Tallinnan Rotermanni - ostoskeskuksesta löytyy mun Espanjan - matkojen lempparit Bershka ja Stradivarius, lisäksi plussana Pull & Bear joka myy hienoja vaatteita miehille. Aika laaja on repertuaari shoppailumahdollisuuksia ja nimekkäitä liikkeitä; saa nähdä milloin Suomeen rantautuu moisia.. :) Etenkin tämä vaateliikkeiden sekä pukeutumisen ja trendien seuraamisen laajuus Tallinnassa on selkeä ero Suomeen!




Espanjasta olen bongannut lukuisilta reissuiltani kasoittain vaatteita etenkin Bershkasta, Stradivariuksesta vähemmän, mutta sieltäkin hienoja kuteita :)

Bershka




Bershkaan marssittuaan varmasti kaikki löytää jotakin. Rahaa saa kulumaan, mutta ei taatusti yhden vaatekappaleen takia! Edulliset, boheemit usein printtikuvioin varustetut nuortenvaatteet eroavat selvästi esim H&M vaatteista. Bershka valmistaa persoonallisen Rock henkisiä vaatteita ja myöskin tyttömäisyyttä löytyy. Nimenomaan vaatteiden "erikoisuus" ja yksityiskohdat tekee niistä mielenkiintoiset. Tässä liikkeessä kaikkien tulisi vierailla!

Stradivarius


Tämä pehmeä liivi on talven ja syksyn ykkösvaate! Se tarttui mukaani edelliseltä espanjanvierailultani marraskuussa, sitä käytin tiuhaan viime talvena; siihen voi yhdistää vaikka neuleen tai syksyisin kevyemmän kangaspaidan.
Stradivarius myy kuten Bershka persoonallisia, nuorekkaita ja erittäin makeita vaatteita, Bershka on enemmän rockimpi ja Stradi taas hieman hempeämpi ja naisellisempi. Stradivariuksesta kannattaa katsella vaikka talvitakkia, niitä löytyy sieltä huippuhienoja!


Ja vielä lopuksi, yeess näin mukavan uutisen ;


Starbucks to Finland ! Joutuu tosin vähän aikaa vielä odottaa, mutta hienoa pääsee vihdoinki kokemaan sen ihan paikanpäällä, vaikka niitä kahveja on myyty täällä kaupoissa jo jonkin aikaa :)


Hauskaa viikonloppua kaikille!

Kommentit