Menoa ja meininkiä syksy 2011

Syksy tuo luonnollisesti mukanaan paljon muodin tapahtumia ja näytöksiä, jo tämän viikon lauantaina järjestettävä Gloria fashion show on jo myyty loppuun! näytöksen brändejä ovat muun muassa Max Mara, Gant, Henri Lloyd, Snö Of Sweden sekä Ted Baker, mainittaakseni vaan muutamia, eli melko huikea show tiedossa.
Lisäksi odotan innolla lokakuussa, tarkemmin 5 - 8.10 järjestettävää Voicen muotiviikkoa jonka on stailannut stylisti Teri Niitti. Näytöksissä nähdään muun muassa Onlyn ja Sokoksen muotia, ja happening on vähän messutyylinen siinä mielessä että Isa Doralla on oma meikkauspiste ja Olivialla oma tyylikoulupiste.
Viime vuoden tapahtumaa on paljon hehkutettu, ei kannata missata ! eli The Voice muotiviikko Kaapelitehtaalla lokakuussa.

Sitten muusta kuin muodista puheenollen; keskiviikkona starttaa taas se suuri melko mielipiteitä jakava reality Big Brother :) erityisesti alkua on kiva seurailla, uudet kasvot ja sieltä löytää nopeasti inhokit ja mukavammat ihmiset ! Kaikkihan tietävät, että ohjelma on enemmän tai vähemmän koukuttava, mitä pidemmälle etenee sen enemmän mielenkiinto kasvaa, vaikka monet varmaan onkin vannoutuneita BB vihaajia, nostan hattua jos pystyy olla täysin seuraamatta sitä :)
Huomenna pääsee sitten vihdoinkin perinteiseen syksyn hius makeoveriin kampaajan tuoliin; saa nähdä millaista tulee laitettua, tuskin mitään suurta muutosta. Mutta onhan se väri pahemman kerran haalistunut kesän auringossa ja kaipaa väri hieman ehostusta. New Season, new hair voisi sanoa :)
Ilta meni viiniä maistellessa ( Ed Hardy, tallinnasta ostettu vain pullon hienouden takia ja täytyy sanoa, että makukin yllätti tosi positiivisesti ). Lisäksi ostin Lidlistä edullisia ja nii hyvän tuoksusia tuikkukynttilöitä syksyn iltoihin!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille !


Kommentit