The Day On The Beach!

Rihannan keikka on sitten purkissa; en ehtinyt heti päivittämään pitkään venyneen yön ja työn takia,mut nyt on sitten luvassa sekä kuva - että videomateriaaliakin!
Keikka oli loistava; vaikka media kovasti päivän lehdessä paisuttikin Rihannan myöhästymistä, mutta onneksi pitkä odotus palkittiin oikeen kunnolla, show oli mieletön ja Rihanna täynnä energiaa piti yleisöä mukana ja meininki oli korkealla koko keikan. Tämän päivän kipeät jalat muistuttavat monien tuntien seisomisesta ja loppuillan hyppimisestä ja tanssimisesta:)

Päivän sade onneksi lakkasi jo ennen Tinie Tempahin esiintymistä, mikä nosti fiilistä heti. Ärsyttävä tihkusade jatkui monta tuntia, mutta menevän ohjelman vuoksi ei ollut tylsää vaikka päivä olikin pitkä, saavuimme hietsuun puoli kahden korvilla päivällä.
Hienot oli järjestelyt ja mahtui hyvin liikkumaan kun ihmiset hajaantuivat isolla alueella . Ainoastaan loppuilta lavan lähellä oli lievää tungosta, kaikkihan halusi nähdä illan päätähden lähietäisyydeltä:)
Alueella oli ruoka ja muita herkkukojuja, anniskelutilat, benjihyppy ja kilpailupiste; ihan kuten monen päivän festivaaleilla.










CHEEK


Festarityyli : Baseball - takki H&M, Balleriinat Seppälä, farkut Zara, Toppi Bershka, vyö Blanco ja päärusetti Monki

Ensimmäisenä illan artisteista esiintyi Pendulum DJ set jonka jälkeen jatkoi Tinie Tempah.
Pendulum DJ set




Tinie Tempah


 HELSINKI ; PUT UR FUCKING HANDS UP! - RIHANNA











Omat Suosikkikappaleet illan soitetuista : California King Bed, Shut Up and Drive, Unfaithful ja Umbrella 

(Ps. Joudun pahoittelemaan kuvien/videoiden laatua; järkkäriä ei saanut tuoda alueelle joten jouduin tyytyä taskukameraan:)
Kiitos Rihanna ja muut mahtavasta keikasta, oli hieno päivä, jonka loppuhuipennuksena suuri ilotulitus:
 Lopuksi vielä lähempi katsaus Rihannan tyyliä :

Kuvat Iltalehti Ja Ilta - Sanomat

 Rihanna ei räväyttänyt pahemmin tyylillään, se oli hillitympi kun olisi kuvitellut, siniset microshortsit ja vihreä pusero johon kuka tahansa tavis voisi pukeutua. Mutta jo Show itsessään oli niin hieno ettei vaatteilla tarvinnutkaan yliampua ! Jatkoille hän oli valinnut harmaan Chanel - collegen.

Kommentit

  1. PS, omalla koneellani postauksen video ei toiminut, toivonmukaan muilla on toimivampi kone :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!