Fantastiska Svenska Modebloggar

Eilen kun netissä surffailin tovin ajattelin huvin vuoksi katsastaa, minkälaisia on ruotsin blogihuiput. Syötin googleen "modebloggar sverige" ja ajauduin sivulle bloggtoppen.se, sieltä klikkasin sattumanvaraisesti muutamia blogeja, siinä totesin että kyllä ne ruotsissa vaan osaa! Jätte modemedvetna och inspirerande kvinnor :))


Sehän on tiedossa, että Ruotsissa ollaan aina askeleen tai pari edellä meitä, eli sieltä on kiva bongailla vaatteiden yhdistelytapoja. Ruotsissa mennään jo syksyn vaatteissa ja kengissä; vaikka säät suosisikin vielä kesähelteiden mukaista pukeutumista. Sama pätee Espanjalaisille; siellä ne katseli meitä ihmeissään, kun viime vuoden maalis - huhtikuun vaihteessa me pohjoismaalaiset tulimme viettämään rantalomaa ja menimme rantavetimissä vielä kaupungille shoppailee - paikallisilla oli neuleet ja buutsit jalassa, eli niille kausi ei suinkaan ollut niin kesää kun me sen koimme!


Mut takas niihin ruotsin blogeihin, bloggtoppenista tosiaan ajauduin sivuille nyheter24.se/modette , se vastaa suomen indiedaysin muotiblogiportaalia, eli sinne kerätään lukijakunnaltaan ja sisällön laadultaan parhaat blogit jotta ne on helposti löydettävissä :) tosiaan kannattaa käydä myös tsekkaa suomen blogihuippujen listaa http://indiedays.com/

Tässä kaksi bongaamaani erityisen hyvää blogia Ruotsin Modettesta:

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/?p=7023

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

På tal om Sverige, tässä muutamia omia kuvia Ruotsinreissulta viime kesänä 2010;




Kommentit