Fiilistelyä

Voiko enää masentavammaksi keli mennä? Kaameaa kaatosadetta aamulla ja enemmän tai vähemmän ripottelua koko päivän ainakin täällä porvoon huudeilla. Tämä pistää ainakin fiilistelymielen hyrräämään; ei kyllä malttaisi odottaa syyskuun 16. päivään, jolloin lähtö Espanjan Torre Viejaan koittaa taas ! huhh, ihana päästä sinne lämpimään; tuntuu ikuisuudelta viime kerrasta varsinkin, kun ei kesälomalla tullut matkusteltua muualla kuin kotisuomessa.

Kuvat Torreviejan matkaltamme Huhtikuu 2010
Odotan innolla auringonottoa, sangriaa rantakuppilassa, ja last but not least shoppailua :) lempiliikkeet ja muut paikat löytää nopeasti, sillä paikka on entuudestaan tuttu; aikaisemmin käyty on 5 kertaa. Torrevieja sijaitsee Espanjan itärannikolla, suurinpiirtein keskiosassa. Lähin suurkaupunki on Alicante jossa lentokenttäkin sijaitsee. Täytynee katsoa Neloselta alkavaa Fuengirola - realityä suomalaisten arjesta Espanjasta, saapa hieman lievitystä matkustushimoon!

Fiilistely jatkui Suomen paikkojen puoleen. Katselin Flamingo Spa'n nettisivuja ja löysin sieltä huippurentouttavan kuuloisia hoitoja. Sielläkin pitäisi ehdottomasti syksyn viiletessä käydä - jo pelkästään Spa'n tunnelma, uima altaiden lämmin vesi ja erilaiset saunatilat rentouttaa mielen kiireistä.



Kuvat Flamingo Spa'n nettisivuilta

On ollut tapana käydä kyseisessä paikassa lokakuussa, jolloin sade ja pimeys ahdistaa ja kaipaa mukavaa piristystä viikonloppuun! Suosittelen kaikille ;)
Tässä muutamia juuri netistä bongaamiani varmasti kokeilemisen arvoisia hoitolatärppejä osoitteesta  http://www.flamingospa.fi/index.php/Suomi/Spa-Wellness/vartalon-rentoutushoidot.html


Pantai Luar® - Yrttipallohieronta
Menneiltä vuosituhansilta lähtöisin oleva itä-aasialainen kokovartalon erikoishoito, jossa käsitellään kehon lukuisia energiapisteitä ja energiaratoja. Iholle levitetään korkealuokkaista Pantai Luar -öljyä. Keho käsitellään kuumilla yrttipalloilla hieroen.

Hoidon vaikutus: Ihosolukon uusiutuminen, lihasten rentoutuminen, lihas- ja nivelkipujen lieventyminen, verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen ja ihon kiinteytys. Kokovartalohoidon kesto 50 min ja puolihoidon (selkä ja jalkojen takaosa) 25 min.

Cacao Dream
Makea hoitokokonaisuus päästä varpaisiin. Täydellinen kosteuttava ja nuorentava rentoutushoito, johon sisältyy vartalon suklaakääre ja suklaakasvohoito. Hoidon jälkeen iholle jää suklaan lempeä tuoksu.

Hoidon vaikutus: Kokonaisvaltainen kehon rentoutuminen. Ravitsee ja hoitaa ihoa. Kesto 30 min.

Herb Basics Fresh Neck - Päähieronta  UUTUUS!
Täydellisesti rentouttava niskan ja pääalueen käsittely. Jalkojasi hellitään Tiibetiläisen seremoniakulhon yrttihauteessa. Hoito toteutetaan allasalueella. Kesto 25 min.
Seuraavalla käyntikerralla ei ole epäilystäkään kokeilisiko joitakin noista! :)


H&M' Home - kuvastosta ja Magazine - lehdestä löysin hankintoja syksyyn;
Vihdoinkin löysin silkkisen päiväpeiton vielä oikeanvärisenä!




Tämä tyylikäs klassikkotrenssi on ajaton ja tyylikäs
           Uusin Elle - magazine tuo lisää inspiraatiota, paksu syksyn muotinumero :)

Kommentit