Britain's Vogue and new shoes

Selailin Britannian paksua syyskuun Vogue - maganzinea ja löysin sieltä hienoja syystyylejä; esim vinkkejä syystakeista, housuista ja muista asusteista . Ulkomaan lehtiä selaamalla avartaa kauden trendejä parhaiten, ja samalla on hieman edellä siitä mitkä ovat kauden trendejä. Upeita tyylejä löytyi joka lähtöön!



Neuleet ovat syksyllä ylisuuria, hieman roikkuvia ja pitkiä malleja eri väreissä; erityisesti sinapinkeltainen ja nude ovat trenditietoisen valinta. Catwalk kuvien perusteella neule jätetään myös roikkumaan housujen ulkopuolelle, eikä tungeta paidan sisään :)

Takit ovat edelleen villakangasta kuten aikaisemmilla syyskausilla. Nyt muotia sama kuin neuleissa, ylisuuret mallit, jotka ovat melko pitkiä. Voisi kai sanoa, että mitä miehekkäämpi / herramaisempi takki sen trendikkäämpi. Takeissa on myös jakkumainen , hieman neliskulmainen yläosa leikkaukseltaan joka levenee alaspäin.

Toinen takkitrendi syksyllä on Ponchomaiset, viitanmuotoiset villakangastakit joissa saa mieluiten olla kuosia kuten ruutuja tai raitaa. Klassiset trenssimallit säilyttää myös suosionsa, nyt joko nahkaisena tai värillä höystettynä :) Nämä ovat naiselliselle tyylille vannoutuneille hyvä valinta syksyyn.
Vogue mainostaa myös helppoa ja trendikästä tapaa lähteä illanviettoon - nimittäin pitkä haalaripuku tai henkselihousut. Ei tarvitse nähdä paljon vaivaa pukeutumisen eteen kun pistää ylleen näyttävän ja yksiosaisen haalarin! Näihin kun yhdistää vielä hienot korkkarit niin look is ready. Suomessa näitä näkee vielä melko vähän katukuvassa; varsinkin näitä going out - haalareita.

Fuzzy stuff ! Kaikki missä on karvaa ja pörröä on trendikästä syksyllä - laukut, kengät, lapaset.. Eli sitä metsästämään, myös pörrötakki on trendi, lämmin ja pehmeä.



Takki saa olla vaikka kuinka pitkä kuten kuva osoittaa :)

Postissa saapui myös kauan odotetut Spiritstoren Floriana nilkkurit ! Tai noh, sanotaan että vihdoinkin sain ne omakseni, tilasin kyseiset kengät jo keväällä ja toinen pari oli rikki joten palautin ne vaihtoon enkä saannut uusia tilalle ja en jaksanut tilaa niitä uudelleen; onneksi, sillä sain ne nyt tilattuna 20 euroa halvemmalla OVH'sta ;)



Sain inspiraation tuunailla hieman mun mustia, aikaisemmin rumina pitämiäni housuja; ne oli roikkuvat ja vanhat, mut vyötäröhousuina ja vyöllä höystettynä ne toimi yllättävän hyvin, ja ehkä niistä nyt on käyttöäkin! :)

                                           
                                               Eilisen ruokavalio: kana - aurajuustopasta 8)



Kommentit