Less than a week away..

Rihannan keikka On The Beach 2011 hietsussa lähestyy kovaa vauhtia, show jo ensi maanantaina 15.8. 
Esiintyjiin kuuluu myös Tinie Tempah ja Dj's, Jare & VilleGalle ja Cheek. Koko päivän kestävää keikkaa odotellaan innolla, kunhan ei vaan sataisi.. olen huomannut, että säätiedotus lupaa sateita lähes joka päivälle mutta loppupeleissä paistaa, toivotaan siis että tämä pätee myös ensi maanantaita! :)

Live Nationin julkaiseman aikataulun mukaan Rihanna nousee lavalle vasta 21.15 aikoihin.


Olen nähnyt Rihannan kerran aikaisemmin vuonna 2007 kun hän konsertoi Hartwall Areenalla.
Tämä keikka kiinnostaa erityisesti, erikoisen paikkavalinnan suhteen. Aikaisemmin hietsussa ei varmaankaan olla järjestetty moista spektaakkelia. Muistan vuonna 2009 kun Madonna konsertoi Jätkäsaaressa; minkä mediaryöpyn se sai aikaan, ja järjestelyt olivat kovat. Tästä tulee varmasti samaa luokkaa, onhan Rihanna tämän hetken kuuluisimpia naisartisteja :)


Bongasin tämän päivän paikallislehdestä sisustukseen liittyvän artikkelin;
Kivannäköistä tavaraa, liike löytyy Porvoon vanhasta kaupungista. Täytyy käydä paikanpäällä katselemassa, sisustusvimma on noussut korkeuksiin kun ei ole aikoihin hankkinut mitään kunnon sisustustavaraa kotiin :)


Eilen TV Viideltä tuli iltaelokuvana ysärikauhu Tiedän yhä mitä teit viime kesänä. En ole katsonut miesmuistiin, on kiva että telkkarista tulee välillä näitä. Nykykauhu lainaa erittäin paljon juuri näistä "edelläkävijöistä", kuten Scream - elokuvat. Tiedän Yhä mitä teit viime kesänä - elokuvassa murhaaja on naamiomiehen sijasta kalastajatakkiin sonnustautunut mies.



 Eilisen päivän asukokonaisuus oli seuraavanlainen:



                                               Ruutupaita Seppälä, Farkut Stradivarius


Kommentit