Make - up & shoes

Näillä tuotteilla loihdit kevyen kesämeikin nopsasti:

Keräsin tähän muutamia omia täsmätuotteita, joita käytän arkisin meikatessa .Viikonlopun juhliin liitän aina hieman vahvemman silmämeikin, enemmän rajausta ja luomiväriä mutta pohjatuotteet pysyvät silloinkin samoina :)

Ripsarit

Loreal'in Volume Million Lashes extra black - tuuhentaa ja pidentää ja antaa nopeasti näyttävän ilmeen ripsille. Diorin Diorshow - mascaran suuren harjan avulla ripsiin saa nopeasti väriä.
Kuvassa olevien lisäksi suosittelen Maybellinen Lash Stilettoa. Kestää ja ei kuivu nopeasti kuten monet ripsivärit! Lisäksi se pidentää huomattavasti.

Meikin pohjustus



Maybelline Super Stay - meikkivoide on kesäisen kevyt eikä paakkuunnu ja pysyy kuten nimi lupaakin. Lisäksi tuubi kestää tosi pitkään. Kaveriksi valitsen meikkivoiteen kanssa samaa sävyä olevan Maybelline dream matte - concealerin, joka tekee ihmeitä tummille silmänalusille. Levitän sitä myös nenän molemmille puolille, suun alle leukaan ja otsaan.
Loreal'in Studio Secrets - primer on loistava meikin pohjustukseen,aloitan meikkauksen sillä. Se kiinnittää meikin, estää paakkuuntumista ja peittää ihon näppyjä.


Silmien rajaus ja väriä kasvoille



Max Factorin Bronze Powder - aurinkopuuterissa on juuri oikea sävy ja aavistus glitteriä. Lumenen kaksiosaisessa poskipuna paletista saa miksattua juuri itselleen sopivan punaisuus- asteen. Yleensä käytän sitä vaaleampaa, kuten kuvasta käy ilmi.. :) tämäkin on erittäin pitkäkestoinen tuote olen huomannut !

Gosh'in white - eyeliner on hyvä tapa saada parilla vetäisyllä suuremmat ja säihkyvämmät silmät. Siihen kun vielä liittää valkoisen sävyistä luomiväriä! Sekoitan myös usein vaaleanruskeaa joukkoon. Valkoista rajauskynää ei kannata missään nimessä arastella - se on kokeilemisen arvoista. Vaaleille ihmisille se sopii parhaiten.

Boxissa pysyy meikit kasassa

Meikkaamiseen menee noin 10 minuuttia ja se on tosiaan aamujen pikku pelastus :) 

SHOES

Katselin netissä Brandoksen kenkävalikoimaa, keräsin tähän muutamia hienouksia



Hienoja sandaaleja,korkkareita ja pientä inspiraatiota syksyn kenkämuotiin myös :) Kuten viime talvena ja syksynä , tämän syksyn trendeissä jatkuu villakangas - kengät (Uggit) sekä paksut kiilakorkomallit erilaisilla kuoseilla ja ilman. Lisäksi korkealle ulottuvat buutsit, ainakin polviin asti ulottuvat, ovat syksyn trendi.

Suomen suurin kenkäkauppa netissä - http://www.brandos.fi/

Plussana kesäinen pieni snack - vinkki 

 
Lautasella Brie - juustopala, valkosipuli yrtti - tuorejuustokuutioita, corizoa, vieressä miniporkkanoita ja espanjalaista Allioli - valkosipulimajoneesia.




Kommentit