Winter Wonderland

... for the first time this winter, cant believe my eyes! Sieltä se kunnon lumi tuli, vihdoinkin, mahtavaa. Ihanan talviset pari päivää takana, eilen tuli saunan yhteydessä jopa seistyä hangessa, sen verran jännittävää tämä lumentulo!

Suurin toive tällä hetkellä lieneekin, että pysyispä tämä lumi, edes viikon vaikka, niin ehtisi nauttimaan kauniista lumimaisemista ja vaikka pitkästä lenkistä lumimaisemassa ! Nopeimmat ehtivät myös laskettelurinteeseen, sinne tykitetään kovaa vauhtia lunta :> sain muutaman talvi -otoksen napattua partsilta ;





Fiilis on heti paljon virkeämpi, se vaati vain sen lumipeitteen ! Sade ja musta ankeus ei vain kuulu suomen tammikuuhun ;)

Easy like sundaymorning - pictures from today ;





Ja mitä näinkään ! Selailin päivän lehteä ja siinä ne koreilivat : Ruotsin miljonääriäideissä Maria Montazamin hehkuttelemat Tassels ! Nyt ne on in, verhoihin ja muualle ripustettuna, varmaan pakko hankkia uudet sisustuselementit kotiin ;)


+meikkivinkki ; miten saan kuulaan talvimeikin ?
Esittelen omat suosikkituotteet, jolla loihtia kuulas meikki. Talvena pyrkii jättämään arki - meikin mahdollisimman raikkaaksi; aurinko - puuterit ja tummat sävyt saavat väistyä ja tilalle tulee poskipuna.
Korostan kulmia Maybelline Expression Eyebrow - kulmakynällä, sävy brown . Luomiin Isa Dora mineraaliluomaria, sinisen sävyistä. Maybellinen Affritone - puuterilla saa hyvän kuulaan sävyn ihoon. Ripsiin Yves Rocherin pidentävää ripsaria. Jos haluaa, huulia voi korostaa vaikka punaisella huulipunalla, tai jollakin voimakkaan sävyisellä, joka tuo huuliinkin kontrastia esim . juhlameikkiin, arkeen sopii nudensävyiset huulet.
Kohtapuolin serkuille synttärijuhliin ! :> hauskaa / leppoisaa sunnuntaipäivän jatkoa :>

Kommentit