Vuosi vaihtui

On vuoden 2012 ekan postauksen aika. Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille ! toivottavasti eilen oli kaikilla onnistuneet kemut :>

Omat juhlat huipentuivat Tallinnan puolella, jossa vuosi vaihtui laivan sundeckiltä raketteja katsellen ja kuoharia juoden . Upeat suuret raketit! Kännykkäkameralla en saannut tosin lainkaan catch'attua raketteja kuviin, mut jotain suttuisaa maisemaotosta sain napattua :D


Jos ette saanneet eiliseltä raketeista tarpeeksenne, voitte katsoa niitä lisää tästä, tuoreesta uudenvuoden countdown- ja firework videon lontoosta! Wau, tuonne on päästävä joku vuosi :))

Eilen tuli syötyä kunnon illallinen@the buffet, nice new years eve dinner;)



..ja tanssittua@the däänce place :)

Nyt on sitten hyvä aika aloittaa jotain uutta! Vuodenvaihde on muutosten aikaa. Oletko kenties päättänyt luopua jostain, ja hankkia uutta tilalle ? aloittaa uusi harrastus tai vähentää töiden määrää, löytää aikaa itsellesi? Siivota asuntoasi useammin? Itse aloitin purkaamalla joululahjani paikoilleen , ja siivosin kampauspöydältä kaikki turhat putelit ja purnukat pois joita en tule enään käyttämään. Seuraavaksi sama operaatio tehdään vaatekaapille, vihdoinkin!

PS. Tässä hyvä biisi, joka tuo positiivista energiaa ja lämmintä etelänfiilistä näin tammikuussa, kun  loikoilee kotona pyhäpäivänä, läppäri sylissä ja onepiece- haalarissa :)) katselen samalla Voice Of Finlandia, tosi hyvä formaatti, kerrankin jotain muuta ja erilaista kuin Idols :> hyviä talents tuolla näyttää olevan!

Onnellista uuttavuotta toivottaen,
Nina

Kommentit