Kevät 2012 trendien avainsanat: Raita, värit ja värit

Aloitan kevätmuodin esittelyn Friendtexin ja H&M'n mallistoista, Spring 2012. Niissä oli mielestäni erittäin inspiroivaa kevätmuotia joka houkuttelee astumaan uuteen kauteen !

Keväässä ovat valtteina raidat, nuorekkuus, cirkus-henkisyys ja värit ,värit. Värikkäät caprit ovat piristävä lisä vaatetukseen! Lisäksi kellohameet ja A - linjaisuus näkyy erityisesti H&M'n kuteissa. Suurimmat trendivärit näyttävät olevan kirkas oranssi, ruohonvihreä ja vaaleanpunainen. Friendtexin mallistoissa värikontrasteina näkyy paljon kepeyksiä, esim. nude, beige ja ukkospilvensininen ovat muutamia trendivärejä.
Kun syksyllä mentiin sinapinsävyissä,kahvinruskeassa ja muissa tummempaan taitetuissa väriskaaloissa, kevääseen mennään täysin kirkkaissa väreissä. Jo viime keväänä tutuksi tulleet sailor - henkiset trendit jatkavat muodissa, sekä myöskin kukat ja muut kirkkaat printtivaatteet. Suurimmat ovat kaikesta huolimatta raidat !

Omaan hankintalistaan kuuluvat ainakin oranssit housut sekä raitahame. Vaikka kevääseen on vielä reilut pari kuukautta aikaa, nyt on jo tässä vaiheessa hyvä kurkata tulevaan kauteen. Kevät trendien tiirailu tuo myös mukavaa fiilistä tulevaan lämpimämpään kauteen!

1. FRIENDTEX, SPRING 2012








Friendtex tarjoaa muotia kaikenikäisille trendikkäille naisille. Lookbookista sain huomata, että trendejä löytyy niin klassiselle kuin villimmälle pukeutujalle. Jos pelkäät liian kirkkaita värejä , voit asustaa yksivärisen asun kirkkailla ballerinoilla tai värikkäällä takilla. Esimerkiksi nude paita yhdistettynä oranssiin laukkuun tai kenkiin ovat hyvä yhdistelmä! Asusteet kuten vyöt ja laukut piristävät myös kokonaisuuksia. Fiendtex tarjoaa myös paljon basic-tuotteita kuten erivärisiä laadukkaita alustoppeja, joista on varmasti käyttöä jokapäivisessä pukeutumisessa.

2. H&M SPRING 2012


H&M'lla muoti on nyt nuorekasta ja värikästä ! mintunväriset, oranssit, vaaleanpunaiset ja vihreät ovat trendivärejä niin neuleissa, housuissa kuin kengissäkin. Sekaväriset raitamekot ovat kevään suurinta muotia! Jos suunnittelet uuden jakun ostamista, pinkki tai vihreä jakku on kaksi hyvää vaihtoehtoa.
Toisinsanoen, paljon löytyy lainauksia 70 - ja 80 luvulta. Kirkkaat kontrastit ovat kevään avainsana! Tänä keväänä kaikkien pitäisi totutella ruohonvihreään, vaikka monet varmasti sitä vierastaakin.Paljon ei nimittäin tässä valikoimassa näy harmaata tai mustaa !

PS : Ur&Penn mahtiuutuus - Jet Set kronograf !
Tämä kello saa muut kellot näyttämään pieniltä ! tämä massiivinen Jet Set on erittäin näyttävä. Kellolla voit ottaa aikaa sekuntikellon avulla. Materiaali : Ruostumatonta terästä jossa silikoninauha. Kelloja saatavilla oranssina, punaisena, keltaisena , valkoisena, beigenä , harmaana ja mustana.
Uutuus lanseerataan liikkeissä helmikuussa ! ;) hinta noin. 179 €.

 
Hauskaa viikonalkua !
- Nina

Kommentit