Day of happiness

Tänään on ollut iloinen ja hyvä päivä kaikin puolin. Vaikka ei ole tapahtunut mitään suurta erityistä, päivän mittaan on ollut pieniä onnellisia hetkiä ja kokonaisuus on ollut mukava. Jotkut päivät vain ovat loistavia, parempia ja ylitse muiden, ilman mitään sen kummempaa syytä. Tällä kertaa se sattui olemaan tiistai, normi - tammikuu tiistai :D Lieneekö syynä sitten ollut kirpsakka talvikeli, joku teko,tai lukemani asia!

Muotoillaan vaikka näin ,että en löydä mitään negatiivista sanottavaa tästä päivästä, pirun positiivinen mieli on ollut koko päivän. Ruokaostoksetkin sai hoidettua aamut-uimaan ysiltä samalla kun kävin hammaslääkärissä (ajatella, päivän aloittaminen hammaslääkärissä /poraamisella ja sekään ei saa mieltä matalaksi?! ) ihme tiistai, selvästi hyvä päivä :D jeijjee,hauskaa hauskaa! Kaikista päivistä toki saa tehtyä mukavia, vaikka jo aamusta tuntuisi huonolta ja ankealta. You know those days, kun on noussut ns. väärällä jalalla. Kaikki lähtee attitudesta- omasta asenteesta suhtautua päivään ja sen tuomiin haasteisiin! Tänään en varmaan olisi suuttunut siitäkään, jos joku olisi tönäissyt tai heittänyt esim. jotakin päälleni.

// Idag har det varit en glad och lycklig dag på alla vis. Fastän det inte hänt något stort extra, har det längs med dagen funnits små positiva och lyckliga stunder och helheten har varit trevlig. Några dagar bara är better than others utan någon dessvidare orsak! Nu råkade det sig vara en helt vanlig januari tisdag. Må det nu har berott på det trevliga färska vintervädret, något jag gjort eller läst! 

Jag kan forma det på det här sättet : Jag finner inget negativt från denna dag, väldigt positiv mood har man haft hela dagen. Fastän den varit lång, började dagen tidigt med tandläkarbesök -borrning och inte ens det fick ner humöret! Vill påpeka, att man dock får alla dagar att vara trevliga, allt beror ju på egen attityd och sätt att anpassa sig till saker som dagen för med sig. Idag skulle jag inte ha blivit arg om någon skulle ha knuffat eller kastat något på mig!

Tässä tiistain aamu - ja iltapala jotka satuin kuvamaan :)
// här har vi tisdagens morgon och kvällsmål som jag råkade fota :)
Moorning : Bacon, bacon, Croissant with ham, coffee

Ilta päättyi:

Iltis : Kaakao, juustosämpylä with ham and salad

Ja asu tietenkin:

PANTS BERSHKA ( LEMPIHOUSUT: trendikkäät ja rennot silloin kun ei ole kireiden housujen päivä today was a day like that ) BASEBALLJACKET H&M SAMATEN TOPPI SIINÄ ALLA


Nyt täytyykin pikkuhiljaa alkaa selailee hieman koulu/opiskelusivuja; en vieläkään tiedä missä järjestyksessä hakisin koulutuksiin, niitä on tosiaan muutama nyt päässä, täytyypi selvitellä ajatuksiaan, mut onnex on aikaa tehdä se täysin kaikessa rauhassa kun onhan tuonne maalis-huhtikuulle eli hakuaikoihin vielä aikaa tämä koko helmikuu. Ainut joka stressaa on vain se, että aika ja päivät tuntuu menevän niin pirun äkkiä ! Minne esim. koko tammikuu katosi?! Kuin pieru saharaan, sanon minä, äkkiä kun mikä.. ja tammikuunhan sanotaan olevan se talven tuskaisin ja pisin kuukausi? Ja nyt se on ohi? whaat, whaat.

// Nu måste man så småningom börja bläddra på nätet igenom utbildningssidor ; jag vet inte ennu i vilken ordning jag skall söka till skolor fast jag har många on my mind, måste lite reda ut tankarna, men till all tur har man tid att göra det i lugn och ro, här är ju hela februari tid tills ansökningstiden börjar. Det enda som stressar är det hur snabbt tiden egentligen går! Vart försvann till exempel januarimånad? Den som sägs vara den längsta och tristaste i hela vintern, nu är den förbi? Förstår inte..

  
+ siihen hienoon päivän fiilikseen lisäys : on hienoa huomata, että blogillani on päivisin keskimäärin 85-95 yksilöllistä lukijaa. Se tuo minulle upean fiiliksen, onnistumisen tunteen ja uskoa siihen mitä teen! Kiitos kaikille lukijoille:) Tosiaan, ikinä ei ole väärä aika tuoda omia mielipiteitä, juttuehdotuksia , kysymyksiä ihan mistä vaan. Vastaan enemmän kuin mielelläni! Pistäkää vaikka facebook - seinälle, s-postiini tai suoraan tähän blogin kommenttiboxiin tulemaan :) Ur all great out there!

// Plus ett tillägg till den fina dagens känsla: Det var fint att märka, att min blogg är omtyckt och har dagligen kring 85-95 unika läsare . Det ger mig en fin känsla av att jag lyckas i det jag håller på med! Tack till er alla läsare :) Som jag sagt tidigare, är idéer, förslag, frågor och förbättrings - allmänna tips alltid välkomna när som helst, jag svarar mer än gärna! Ärendet kan sättas på Facebook - sidan, i min e-post eller rakt här i bloggens komment-box:) Ni är alla great out there !

Songs:
Two happy feeling songs :> Alempi portugalilainen jokin hittibiisi tällä hetkellä ,aika iloinen rallatus:)

Upeaa jatkoviikkoa,and keep your mind positive! :)
//Fantastisk veckofortsättning, keep your mind positive so things roll better!

Kommentit