Viehettävä JuhlaHelmi

Tänään lounastimme päivällä Porvoon jokikadun Juhla Helmessä, ja täytyy antaa täydet pojot täydelliselle paellalle:> Oli kyllä niin täysin sen makuinen kuin espanjan rannan ääressä syömäni paella. Sen lisäksi että ruoka oli parasta, myös miljöö oli ainutlaatuinen lounastamiseen, erittäin hyvin sisustettu vanhanajan tyyliä ja charmia käyttäen, modernia valkoista unohtamatta.

// Idag på dagen lunchade vi på Ågatan, i Fest Helmi, och ger fulla poängen till den super goda paellan! Den var precis som dem jag ätit vid strandrestaurangerna i spanien. Som tillägg var platsens miljö fint inredd med gammaldags charm utan att glömma modert vitt.
Juhlahelmessä oli myös näytillä taidetta, erilaisia maalattuja värikkäitä vanhanajan tuoleja. Taiteilijana on toiminut Mirja Backmansson, joka on Ellen entinen sisustustoimittaja.

// I juhlahelmi var också konst uppvisning, gammaldags färggrannt målade stolar av olika slag. Som konstnär till detta är Mirja Backmansson, som är Elle - tidningens före detta interiörreporter.





Hauskoja, keväisen värikkäitä ilmestyksiä!







mamman ja siskon kanssa käytiin lounaalla :> Juhla Helmessä on aikaisemmin käyty juhlissa, lounaspuoli aukesi viime viikolla. Suosittelen lämpimästi kaikille, taiteen ystäville lounaan lisäksi saa pienen näyttely-elämyksen kaupan päälle:)

Kommentit