Maria Montazami For Make Up Store







The autograph !! Jea;)







Tämä nätti ja tyylikäs bling bling pussukka sisälsi siis Maria Montazamin nimellä kulkevat meikkituotteet, johon kuului nude huultenrajauskynä ja kaksi huulipunaa, yksi pinkimpi mutta kumminkin pehmeä sävy Marian tyyliin, ja toinen nudempi vaihtoehto. Sopii täydellisesti kuulaan meikin ystäville ja vaaleapiirteisille ihmisille, just like Maria! Pienen rusketuksen kanssa tällaiset nudet meikit vain korostuu. Marialla se rusketuksen ylläpito on toki helpompaa siellä Losin auringon alla ;) täällä pohjolassakaan se ei ole mahdottomuus, pienellä vaivannäöllä saa loihdittua rusketuksen vaikka se kesä aurinko ei vielä porota:)

Saatavana nyt Make Up Storella! Mariallahan on tunnetusti this thing for lipsticks, joka ei varmasti ole jäännyt keneltäkään ruotsin miljonääriäitejä seuranneelta huomaamatta. Tämä pakkomielle pätee myös tupsuihin! Näillä tuotteilla loihtii siis huulet Marian tyyliin. Make Up Storen tuotteet ovat yleisesti tyylikkäitä ja laadukkaita. Tee lähempää tuttavuutta tuotteisiin esim. Kicks - myymälöissä ja netissä, sekä Make Up Storen sivuilla!Tai press the tykkää - buttom on Facebook!;)

Ps, jäämme siis jännityksellä odottamaan, milloin Marian suunnittelemia tasselseja tulee markkinoille! Tai ehkäpä niitä on jo, hänhän suunnittelee myös sisustustuotteita sekä laukkuja. 

Eilinen Maria-outfit:
 Paita TRF Zara, sukat Lindex, Shorts Vero Moda, huivi Espanjasta

Ps, koitan saada sen videon Forumista tänne jossain vaihees, jostain syystä ei nyt nappaa se lataus! :>

Tänään on oiva päivä pysytellä sisätiloissa, väsy onkin niin kova ettei mitään muuta jaksa tehdä kuin kulkea löysissä kotivaatteissa, kohta katsoa jonkun hyvän leffan! Toivoa sopii että kelejä pitelisi huomenna, luvassa olisi sunnuntai -päiväristeily Tallinnaan. Hyvää lauantai ehtoota kaikille :)

. Nina

Kommentit