Hauvanhoitoa ja ulkoilua

Helloups ja viikonloppuja kaikille, tosin tämä alkaa jo olla ehtoon puolella :) Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava viikonloppu! Mulla se on menny ainakin rennoissa merkeissä, eilen kävimme Amarillossa burgerilla (vuohenjuusto/pihvi nam) sekä drinksulla jonka jälkeen katsoimme ruotsin melodifestivalen jossa valittiin edustaja viisuihin! Tosi hyvä tuo euphoria biisi Loreénin esittämänä, mielenkiintoinen vähän hippi-ethnic tyylistä meininkiä mut toimii hyvin ja tuolla biisillä tulee ruotsi varmaan menemään pitkälle tämän kevään kisoissa ;) Go sweden !

Tänään sunnuntaina hauvvelin hoitoa, leikkasin eetusen silmäkarvat ja suihkutin jalkasuihkun jälkeen hieman hyväntuoksuista Tigi pet head shampoota turkkiin! Freessi suihkushampoo jonka eetu sai siskolta joululahjaksi :) Kävimme myös ulkoilemassa lenkillä, oli ihan jees keli vaikka aurinko olisi kyllä ollut tervetullut! Aina kun on töissä tai muuta se kyllä paistaa täydeltä terältä :D Ajattelimme ensin laskettelelmaan lähtöä mutta sinne saa mennä joskus paremmalla ajalla :)



Eetu väsyneenä köllöttelemässä lenkin jälkeen! (ainahan se jossakin köllöttää ja möllöttää)

Tässä sunnuntai ulko - asuvalinta, karvalakki ja neule:>

.. Ja lauantai going out to eat - asua;


FARKUT BERSHKA / KELLO AXCENT / PITSIPAITA BOUTIQUE AGNES PORVOO

Huomenna aamupäivällä Rougeen katsomaan, mitä kaikkea kivaa kevätuutta sinne on saapunut ! Rentoa sunnuntai illan jatkoa kaikille :> Ps, olen taas extremely laiskimus ja kirjoitan tekstin vain suomeksi;D

PPS, kaikki kenkäfriikit !
Käykääs katsomassa tuo Nellyn uusin kampanja, varmaan monet ovat nähneetkin jo mainoksen tuossa blogin yläosassa, eli kenkiä vuodeksi on tosiaan mahdollisuus voittaa. Itselleen uudet kengät joka kuukausi vuoden verran! Valkkaa suosikkikenkäsi ja osallistu kilpailuun. Tarkemmat kilpailuohjeet löydät Nellyn sivuilta!

Tässä kevään kenkätrendiryhmiä Nellyltä:

Huippu upeat mintunväriset avokkaat kultaisella metallikärjellä! Who would'nt like those??:)



Omat suosikki nudet korkkarit Sonia Sugarfree Shoes ( kiva tuo nimikin :>) Ainoa KÄÄK vain : kengissä 13,5 senttimetrin korot et pitää varmaan tovin vielä treenailla matalemmilla koroilla ennen näitä hirmuja!

 Syötävän makeita roosan värisiä karkkikenkiä löytyy yllin kyllin :)

+ Suositun Mungolife - bloggaajan Annan suunnittelema mallisto on tällä viikolla lanseerattu Nellyn sivuilla! Hienoja rockityylisiä vaatteita joissa on asenne kohdallaan!

Kommentit