Kauneus ja hemmotteluasiaa

Esittelen aluksi Rouge - uutuusmeikkejä. Elikkä uutena tuotemerkkinä huomasin liikkeessä Benecos - nimisen luonnonkosmetiikkasarjan. Vaikka tuotteet ovat eko - versioita, niissä on kaikki samat ominaisuudet kuin tavallisissa meikkituotteissa. Meikit olivat kivan näköisiä ja edulliseen hintaan!

Tuotteet sisältävät luomutuotettua jojobaöljyä, karitevoita ja auringonkukkaöljyä. Kasvavasta sävyvalikoimasta löydät upeimmat trendisävyt sekä luonnolliset värit. Paljon erilaisia kynsilakkoja, huulikiiltoja ja ripsareita!

Want bigger lips?

Volume lip - sarjan erisävyisillä huulikiilloilla saat sopivasti turvonneet huulet samalla kertaa!

+Juurikasvu piiloon ilman suurempia värjäyksiä!

Tuntuuko että joudut värjäämään hiuksesi ihan liian usein? Ainakin omasta mielestäni hiusten värjäysoperaatio on tosi työläs ja aikaavievä! Toki se aina välillä inspaa jos on keksinyt jonkun tosi kivan värin jota haluaa testata, mutta jostain syystä ei ole tehnyt mieli tehdä mitään radikaalia muutosta nyt pitkään. Osasyy on myös se että oma hius on niin hentoa, että värjääminen kuluttaa sitä liikaa.

Nyt kumminkin juurikasvu alkoi näkymään sen verran paljon, että pistin hiuksiin suihkun yhteydessä Goldwell Soft Color - Gold Brown hoitavaa sävytevaahtoa. Vaahto on tosi kätevä ja se on palvellut jo kauan, sillä se toimii samalla hoitoaineena! Sen lisäksi riittää, että se vaikuttaa vain 5 min, eli hiustenvärjäys ei ole koskaan sujunut näin sutjakkaasti! Näitä on tosi monta erilaista sävyvaihtoehtoja, ja niitä saa yleisesti kampaamoista.

+Mielessä pikaista hemmottelua arjen keskelle?

Katselin eilen surffailessani Helsinki Day Spa'n hoitovalikoimaa. Day Spa sijaitsee Erottajalla, ja on hyvän olon keskus keskellä kaupungin vilinää. Day Spa'n ideana onkin, että voisi kiireen keskellä piipahtaa hemmottelemassa itseään esimerkiksi 20 minuutin Hot Stone tai aromahieronnalla, 30 tai 45 minuutin päähieronnalla, tai tunnin vartalohieronnalla tai miksei kasvo- tai vartalohoidolla. Paikka näytti tosi mielekkäältä ja harmooniselta! Siellä täytynee piipahtaa seuraavalla Helsinki visiitillä;)

Hintaesimerkkejä:

-20 minuutin aromahieronta : 40€
-kokovartalohieronta, 50 min: 89€
-30 minuutin päähieronta, 50€
-Absolute body sculpting 60 min ( selluliittia ja rasvakudosta pehmentävä kokonaisuus, johon kuuluu myös käsi tai jalkahieronta) 113€

Ja täydellinen kesänavaushoito: Summer Glow, 45 min, 93 € ( aluksi kuorinta jonka jälkeen käsitellään koko vartalo tasaisen rusketuksen saavuttamiseksi)


Rentouttavaa illanjatkoa!
.Nina

Kommentit