The meals for today!

Esittelen päivän päätteeksi tämän päivän ruokailut!

Päivällinen :

Lohimedaljonki 

( fish expertin tekemänä ei ollut vaikea leikata, elikkä norjanlohesta ruodot pois pihdeillä itse vedin sormin kun ne saa tunnustelemalla niin hyvin esiin) sitten sellaisen ehkä 10cm palan keskeltä leikataan lohi aina nahkaan asti, käännetään pala ja siitä tulee tuollainen perhosmallinen! Sitten voita pannulle ja pala paistetaan noin 3 minuuttia per puoli, riippuen palan paksuudesta. Maustoin suolalla ja pippurilla!

Olen varmaan maailman laiskin perunojen käsittelijä, potatoes not my thing, joten melkein poikkeuksetta ostan vain pakaste tavaraa jos vain on mahdollisuus :D kerran jouduin kuorimaan/keittämään perunoita kun olin tekemässä lohisoppaa  ja huh oli kyllä suht työlästä! Eli nyt ostin vain lohkoperunoita ja nautin annoksen niillä, nokareella voita, kurkulla ja tomaatilla 8)





And the meal is ready!

Iltapala : Spinningin jälkeen maistui ruisleipä, bansku ja maitokaakao 8) ( ei sentään minttukaakao onneks hehe :) )

Feikkaa itsellesi ennenaikainen terassirusketus!

Tässä kevään kolkuttaessa ovelle tulee taas käyttöä itseruskettavasta; haluaa vähän väriä naamaankin kun ei ole kovin paljon ehtinyt ulkona naamaansa päivettää :) elikkä suosittelen tepsivän rusketuksen tavoitteluun Saint tropezin itseruskettavaa, on tilattavissa muun muassa sinunapteekki.fi sivustolta.

Mömmö saattaa alussa näyttää pelottavalta (se on tummanruskeaa, hieman kuin suklaakastike) mutta kyllä se hyvin levittyy kunhan vain muistaa levittää huolellisesti ja tasaisesti kaulaan ja kasvoille ja tärkeimpänä pestä kädet käytön jälkeen :> lisäksi plussaa kivasta tuoksusta ja heti näkyvästä selvästä tuloksesta! 

Todellakin tepsivin itseruskettava jota olen kokeillut, ero näkyy selkeästi ja jos jaksaisi ja olisi aikaa levittää sitä monesti viikossa koko vartaloon, sinulla tosiaan olisi Saint Tropez - rusketus ympäri vuoden! Muistan joskus syksyllä kun tuon tuubin ostin juuri etelänmatkan jälkeen kun rusketus rupesi hiipumaan, niin kun jaksoi levitellä sitä säännöllisesti oli kyllä jalat kuin piparkakut :>


PS : Postaus only in finnish, hurja määrä tekstiä syntyi tuosta vaan!
.Nina

Kommentit