Dagens 12/3





 Housut ovat näkyneet aiemmin, Bershkasta, neuletakki myös, huivi Pieces, korallinvärinen toppi Friendtex
Tulossa seuraavaksi postaus Rougen värikkäistä uutuuksista ja Espritistä, stay on track! aurinkoista päivää kaikille :>

// På kommande en postning om Rouges färggranna nyheter och Esprit, stay on track! Ha en solig dag:>

.Nina

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. kiitos ! :) siinä on kaikki kevääseen tarvittavat värit ja sillä on kätevä piristää yksiväristä kokonaisuutta :))

      Poista
  2. mun on pakko sanoa tämä ihan sun itteesi takia, luulin lukevani tosissani jotain hyvää ja oikeesti ihmisen blogii joka panostaa mihin tekee, sun housut on ihan rypyssä, ja kämppä sekasin ja toi tyyli mitä näen on tavallinen tyyli ei erotu mistään, jos kävelisit kaupungissa vastaan pitäisisin sinua nuori tyttönä vaikka olen vain vuoden vanhempi. tsemppiä ja muista et kommentit opettaa.

    VastaaPoista
  3. Hei vaan, kiitos rakentavasta kommentistasi! Täytynee hankkia silitysrauta niin saa housut suoriksi :> en vain ole sellainen hyper-tarkka ihminen joka ehtii katsoa viimeisen päälle että ei varmasti ole ryppyä, ja kämppä on ainakin omasta mielestäni kuosissa vaikka kuvissa joskus näkyy piuhoja sun muuta but thats life:> ja tyylistäni, toiset tykkää toiset ei, tiedän etten pukeudu erityisen prameasti mut monet varmasti ovat löytäneet mukavia vinkkejä omaan pukeutumiseensa! Kun kumminkin suomessa asutaan ei täällä tarvitse koreilla kovinkaan paljon ja monille kelpaa arkisetkin asukokonaisuudet:) lyhkäisyydessään; edustan vahvasti omaa tyyliäni, olkoon se sitten rento:)

    VastaaPoista
  4. Ja edit: pukeutumiseeni vaikuttaa hyvin vahvasti se missä ollaan, esim. matkoilla ja muualla pukeudun näyttävämmin (mekkoihin/korkkareihin yms) sillä rakastan muotia ja pukeutumista paljon, kun taas pikkukaupungin arjessa elellessä suosin rennompaa vaatetusta:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!